Σε ένα συμβούλιο που τα είχε όλα και κυρίως τσακωμό ανάμεσα στους παίκτες της ελληνικής ομάδας, έγινε ακόμη μία αποχώρηση από το Survivor 3. Η δεύτερη για την Ελλάδα. Και το δρόμο της επιστροφής στην χώρα τον πήρε το βράδυ της Τρίτης, η Ιουλιέτα Κίτρινου, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομά της.

«Νιώθω περίεργα. Από τη μία είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου. Έχω σε λίγες μέρες τα γενέθλιά μου και θέλω να είμαι στην Ελλάδα με τους δικούς μου. Είναι περίεργο γιατί πραγματικά έχω δεθεί με τα παιδιά. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που το έζησα αυτό, έστω και για λίγο. Να ευχηθώ στην ομάδα μου νίκες μόνο και αγάπη μεταξύ των παικτών», είπε μεταξύ άλλων η Ιουλιέτα.

Λίγο πριν, οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν τσακωθεί με τον Βασίλη Βασιλικό και τη συμπεριφορά του μέσα στο παιγνίδι. Ο Βασιλικός ήταν και αυτός υποψήφιος προς αποχώρηση (ο τρίτος ήταν ο Σπύρος), αλλά το κοινό επέλεξε να τον κρατήσει μέσα στο Survivor 3, προκαλώντας έκπληξη σε αρκετούς από τους συμπαίκτες του.