Σοκάρει το πρωτοσέλιδο της New York Post, το οποίο δείχνει έναν άνδρα να κρέμεται από την αποβάθρα λίγο πριν τον χτυπήσει αμαξοστοιχία στο μετρό της Νέας Υόρκης.

Στη φωτογραφία απαθανατίστηκε ο άτυχος Ki Suk Han να επιχειρεί απεγνωσμένα να ανέβει στην αποβάθρα, κοιτάζοντας το τρένο που ερχόταν κατά πάνω του ενώ βρισκόταν στις γραμμές.

Η απόφαση της εφημερίδας να δημοσιεύσει τη φωτογραφία προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις, με τον φωτογράφο R. Umar Abbasi να βρίσκεται στο στόχαστρο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην πλατφόρμα του σταθμού του μετρό στην 49η οδό, με την αμαξοστοιχία Q να χτυπάει και να σέρνει για αρκετές δεκάδες μέτρα τον άντρα -που σπρώχτηκε στις ράγες από έναν άγνωστο άνδρα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, στο σημείο υπήρχαν δεκάδες επιβάτες, κανείς από τους οποίους δε βοήθησε τον άτυχο άνδρα, ο οποίος βρήκε φριχτό θάνατο.

Σύμφωνα με την New York Post, που επικαλείται πηγές αστυνομικών, δράστης είναι ένας 30χρονος ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του.

Η αστυνομία υποστηρίζει ότι είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ των δυο ανδρών, ωστόσο από τις έρευνες προκύπτει πως οι άντρες δεν γνωρίζονταν.