Την είχαμε παρεξηγήσει την Ανγκέλα του «Πίσω στο σπίτι». Η καλλονή Γερμανίδα δεν ήρθε στην πατρίδα μας για να μας… πάρει τους άνδρες!

Ήρθε και για να κάνει μπίζνες! Και μάλιστα επιχείρηση που θα βοηθήσει την ανάπτυξη και θα δώσει ώθηση στην πεσμένη εγχώρια αγορά…Έχει μεγάλα σχέδια η Ανγκέλα (Τζένη Θεωνά) για την Ελλάδα και το εμπόριο και θα το αποδείξει ήδη από τα πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου.

Ο πατέρας της πήρε το σπίτι των Ακίνδυνων, εκείνη παραμένει στην Ελλάδα χάρη σε εκείνους και στον λευκό γάμο που κάνει με τον Κωστή και τώρα που βλέπει τους ανθρώπους που τη βοήθησαν να αντιμετωπίζουν πραγματική ανάγκη, θέλει να κάνει πράγματα για να βοηθήσει τόσο τη χώρα, όσο και εκείνους.

Έτσι, αποφασίζει να κάνει επενδύσεις που θα την οδηγήσουν – όπως εκείνη νομίζει – να κερδίσει κάποια επιπλέον χρήματα.

Έλα όμως που θα αντιμετωπίσει ένα μεγάλο τέρας που ακόμα και εν μέσω κρίσης συνεχίζει να…κατατρώει τις σάρκες των Ελλήνων. Και δεν είναι κανένα άλλο, παρά η ατέλειωτη γραφειοκρατία.

Το σχέδιο της καλλονής Γερμανίδας περιλαμβάνει την δημιουργία μιας πρωτοποριακής εταιρείας που θα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό ελληνικού και γερμανικού εμπορίου.

Η ίδια μιλά με ενθουσιασμό για το όραμά της τόσο στον Δημήτρη, όσο και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που την ακούνε μεν, αλλά…γνέφουν συγκαταβατικά, καθώς θεωρούν ότι στη σημερινή εποχή με τις πολλές δυσκολίες, αυτά που έχει στο μυαλό της είναι μάλλον…παράτολμα και δύσκολα υλοποιήσιμα.

Εξάλλου, πιστεύουν ότι το ατέλειωτο τρέξιμο και οι δυσλειτουργίες του ελληνικού Δημοσίου, ειδικά όταν πρόκειται για νέο επιχειρηματία, θα την αποθαρρύνουν και θα κάμψουν τις επιθυμίες της. Εκείνη, όμως, θα τους αποδείξει ότι είναι πολύ…σκληρή για να πεθάνει και θα τους δώσει σάρκα και οστά.

Πηγή: tv zapping