Ένα εφιαλτικό σαββατοκύριακο πέρασε η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της, όπως εξομολογήθηκε η ίδια στην έναρξη της εκπομπής της. Αιτία ήταν τα σχόλια που έγιναν από την εκπομπή της «Ευτυχείτε» την περασμένη Παρασκευή για δύο μέλη του νοτιοκορεατικού συγκροτήματος BTS, που ψηφίστηκαν στις πρώτες θέσεις της δεκάδας με τους ωραιότερους άνδρες για το 2018.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της έκαναν διάφορα σχόλια για τους δυο καλλιτέχνες του συγκροτήματος, τον Kang Daniel και τον Jungkook, τα οποία, όμως, πολλοί τα εξέλαβαν ως ρατσιστικά. Και κάπου εκεί ξεκίνησε ο διαδικτυακός «πόλεμος» εναντίον της Καινούργιου, με απειλητικά μηνύματα, ύβρεις και κατάρες για εκείνη, την οικογένειά της, ακόμη και για το σύντροφό της.

Μάλιστα, οι χρήστες δεν ήταν μόνο από την Ελλάδα, αλλά επιτέθηκαν εναντίον της πολλοί φαν του συγκροτήματος από το εξωτερικό, μιας και πρόκειται για από τα πιο αγαπημένα στον κόσμο.

Η παρουσιάστρια μέσα στο σαββατοκύριακο ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram ένα μήνυμα που ζητούσε συγνώμη, ενώ επειδή κάτω από τα posts γινόταν ο κακός χαμός, απενεργοποίησε τα σχόλια. Αξίζει να σημειωθεί ότι σχολίασαν ακόμη και κάτω από τη φωτογραφία του παππού της, όπως αποκάλυψε η ίδια.

«Καλημέρα στην Κορέα, ένα παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο που δεν γνωρίζαμε και το μάθαμε την Παρασκευή το απόγευμα. Δυστυχώς το έμαθα με πολύ κακό τρόπο. Θα θέλαμε να έχουμε καλεσμένους τους BTS αλλά δεν είναι εφικτό. Εμείς δεν έχουμε τίποτα με τους συγκεκριμένους καλλιτέχνες», είπε στην έναρξη της εκπομπής η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωί της Δευτέρας.

Και πρόσθεσε: «Έχω περάσει και εγώ και οι συνάδελφοι μου ένα εφιαλτικό Σαββατοκύριακο, με ένα διαδικτυακό bullying επειδή απλά δεν γνώριζα τους συγκεκριμένους και να πω ότι δεν μου αρέσουν εξωτερικά. Έφτασαν στο σημείο να απειλούν την οικογένεια μου, εμένα, να εύχονται να πάθω καρκίνο, κάτι θαυμαστές τους με απειλούν από την Κορέα».

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε και την πικρία της για την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της για το θέμα που προέκυψε, η οποία της άσκησε έντονη κριτική.

«Τα σχόλια ήταν κάπως… πώς να τα αποκαλέσω τώρα; Δεν ήταν σχόλια μιας νεανικής εκπομπής εν έτει 2019, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο Βυζάντιο. Και τώρα ξαφνικά ο Dj Pitsi… κανονικά εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνούν από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας! Από πού και ως πού ο Dj Pitsi θα μου πει εμένα τη γνώμη του για ένα συγκρότημα το οποίο έχει βγει εξώφυλλο στο TIME, έχουν μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, έχουν συνεργασία με τη UNICEF;», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

Και η απάντηση της Καινούργιου δεν άργησε να έρθει. «Και μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παρουσιάστρια που σέβομαι και αγαπάω -έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της-, μας έκανε και μάθημα για την κορεατική μουσική. Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου. Όχι, ευχαριστώ πολύ. Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια. Το πολύ πολύ να πάθω όλα αυτά που λένε Ναταλία μου. Δεν πειράζει», δήλωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του OPEN.

Λίγα λόγια για τους BTS

Γνωστοί και ως Bangtan Boys, είναι ένα επταμελές αντρικό Νοτιοκορεάτικο συγκρότημα που σχηματίστηκε από την εταιρία Big Hit Entertainment.  Έκαναν ντεμπούτο στις 13 Ιουνίου του 2012 με το τραγούδι «No More Dream», ενώ για το κομμάτι αυτό κέρδισαν διάφορα βραβεία.

Τον Μάιο του 2017, κέρδισαν το βραβείο «Top Social Καλλιτέχνης» στα βραβεία μουσικής Billboard, καθιστώντας τους το πρώτο κορεατικό συγκρότημα που κερδίζει ένα BBMA

Τον Σεπτέμβριο του 2018, οι BTS έδωσαν ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη ως πρέσβεις των UNICEF. Κι ένα μήνα αργότερα, εμφανίστηκαν στο εξώφυλλο του περιοδικού Time, το οποίο τους ονόμασε «Ηγέτες της Επόμενης Γενιάς».