Στην πρώτη δράση του Προγράμματος HD – The Heroes of DIGEA, η Digea καλωσόρισε το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στο Odeon Escape στο Ίλιον, τους «πρωταγωνιστές της καρδιάς μας», παιδιά και νέους, από την Κιβωτό του Κόσμου, τα Παιδικά Χωριά SOS, την Μέριμνα και το Αμαλίειον.

Ο ψηφιακός πάροχος, δημιούργησε το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης HD – The Heroes of Digea, με στόχο να υποστηρίξει τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη, με μια σειρά από δράσεις και συνέργειες.

Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Digea, Νίκος Μαστοράκης στο περιθώριο της εκδήλωσης δήλωσε:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι σήμερα, όλοι οι άνθρωποι της DIGEA, που ξεκινάμε με τον καλύτερο τρόπο μια νέα εποχή προσφοράς για όλους τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Η DIGEA, ο πάροχος δικτύου της επίγειας τηλεόρασης για όλα τα ιδιωτικά κανάλια της χώρας, ξεκινά ένα φιλόδοξο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «Οι Ήρωες της Digea».

Βασίλης Κεφαλογιάννης, Αγάπη Πολίτη, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director Digea), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Στέλιος Καφαντάρης

Η σημερινή εκδήλωση απευθύνεται στα παιδιά. Στα παιδιά που αντιμετωπίζουν αντιξοότητες και αξίζουν την αγάπη και τη συμπαράσταση όλων μας.

Γιάννης Αποστολάκης, Κάλια Ελευθερίου, Ιωάννα Κολιάδου (Commercial & Marketing Director Digea), Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea), Γιάννης Δρυμωνάκος

Οι δράσεις άρχισαν σήμερα στην Αθήνα και θα κλιμακωθούν σε όλη την επικράτεια τους επόμενους μήνες».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, περισσότερα από 300 παιδιά και οι συνοδοί τους, περπάτησαν στο πορτοκαλί χαλί της Digea για να απολαύσουν σε avant premier την ταινία «Robin Ηood», ενώ τα μικρότερα σε ηλικία παιδιά παρακολούθησαν την ταινία «Ο Μαγεμένος Πρίγκιπας – Charming».

Στιγμιότυπο από τη γωνιά Taste of Cinema από τα Fresh Patisserie

Στη συνέχεια σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε σειρά εκδηλώσεων ψυχαγωγίας που διενεργήθηκαν στους χώρους του Odeon Escape, με την ευγενική βοήθεια των Χορηγών της ενέργειας.

Την ενέργεια τίμησαν με την παρουσία τους πρόσωπα από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο, συνοδευόμενοι από τα παιδιά τους.

Πέτρος Πολυχρονίδης, Μελέτης Ηλίας, Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Κλαψινού

Ειδικότερα οι: Αγγελόπουλος Γιώργος, Αναστασοπούλου Μαρία, Αποστολάκης Γιάννης, Δρυμωνάκος Γιάννης, Ελευθερίου Κάλια, Ηλίας Μελέτης, Καραβάτου Κατερίνα, Κλαψινού Κωνσταντίνα, Κωνσταντάκη Μαρία, Μπακοδήμου Μαρία, Παπαχαραλάμπους Άννα-Μαρία, Πολυχρονίδης Πέτρος, Ταμπακάκη Μάγκυ, Τσιμτσιλή Σταματίνα, Φερεντίνος Χρήστος, υποστήριξαν την ενέργεια απονέμοντας στους «πρωταγωνιστές» της εκδήλωσης το ΟΣΚΑΡ τους, ένα προσωπικό δώρο για το κάθε παιδί.

Γιώργος Πρωτόπαπας (Γενικός Διευθυντής Παιδικών Χωριών SOS), Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος Digea)

Η Digea ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που υποστήριξαν τη δράση αυτή.

Το ταξίδι για τους Μικρούς Πρωταγωνιστές στη Μεγάλη Οθόνη μόλις ξεκίνησε και εγκαινίασε με τον καλύτερο τρόπο μια νέα εποχή προσφοράς στον ψηφιακό κόσμο της Digea!

Μαρία Κωνσταντάκη, Κάλια Ελευθερίου, Κωνσταντίνα Κλαψινού, Γιάννης Αποστολάκης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία Avant Tales.

Μαρία Αναστασοπούλου, Μαρία Μπακοδήμου, Νίκος Μαστοράκης (Διευθύνων Σύμβουλος DIGEA)