Ο χορευτής που έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να πατήσει το golden buzzer

Τα έχασαν στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» με τον χορό του


MEDIA
12:17
23/10/2018
Ο χορευτής που έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να πατήσει το golden buzzer
loading

Ο Χρήστος Ντέντης (ή αλλιώς Onel) ανέβηκε στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Ο νεαρός χορευτής και παγκόσμιος πρωταθλητής στο breakdance, παρουσίασε ένα μοναδικό show, ξεσηκώνοντας επιτροπή και κοινό.

Προτού ξεδιπλώσει το μοναδικό του ταλέντο, ο Χρήστος Ντέντης εξήγησε πώς μέσα από τον χορό περνά και το δικό του μήνυμα.

«Εννοείται πως διαγωνίζομαι, αλλά αυτό που θέλω να περάσω μέσα από το χορό είναι ότι ο χορός μπορεί να μιλήσει και από μόνος του μέσα από τις δυσκολίες που μπορεί να φέρει η ζωή. Ο καθένας που μπορεί να έχει κάποιες δυσκολίες, εσωτερικές, εξωτερικές, αλλά μέσα από το χορό θα σας δείξω πως μπορούμε να μιλήσουμε με την έκφραση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του, ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομά του, προτρέποντας τη Μαρία Μπακοδήμου να πατήσει το golden buzzer. Άλλωστε, ήταν και η μοναδική που δεν είχε χρησιμοποιήσει το «μαγικό» κουμπί. Έτσι, πάτησε το golden buzzer κι έστειλε τον εκπληκτικό Χρήστο Ντέντη απευθείας στα ημιτελικά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει