Το γκρουπ που τρέλανε τον Τανιμανίδη και τον έκανε να πατήσει το «χρυσό» κουμπί

Έκλεψαν την παράσταση στην πρεμιέρα του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»


MEDIA
18:32
01/10/2018
Το γκρουπ που τρέλανε τον Τανιμανίδη και τον έκανε να πατήσει το «χρυσό» κουμπί
7
loading

Κρατήστε το όνομα «Νεφελόπετρα», γιατί μάλλον θα μας απασχολήσει στο μέλλον. Πρόκειται για το συγκρότημα που αποτέλεσε το… highlight της χθεσινής πρεμιέρας του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ενθουσιάζοντας την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πάτησε το golden buzzer, στέλνοντας το γκρουπ κατευθείαν στον ημιτελικό του παιχνιδιού!

«Έχω πάρα πολλά να πω, αλλά έχω μείνει και άφωνος με αυτό που είδα. Μου έρχονται τρεις λέξεις στο μυαλό. Η πρώτη λέξη είναι η εξής: "Οουάου!". Η δεύτερη λέξη είναι η λέξη "Αρμονία". Έχετε μπλέξει τόσα πολλά πράγματα μαζί, έχετε ταλέντο στη φωνή, έχετε ταλέντο στη μουσική, έχετε ταλέντο στα χορευτικά, έχετε ταλέντο σ’ αυτά που φοράτε, στην εικαστική εικόνα. Είναι τόσα πολλά τα ταλέντα μαζί αυτά που μπλέξατε, αλλά το κάνατε με τέτοια αρμονία που το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. Η τρίτη λέξη που θα πω είναι "συνεργασία", γιατί πραγματικά για να καταφέρετε να μπλέξετε όλα αυτά μαζί και να υπάρχει αυτή η αρμονία, χρειάζεται συνεργασία σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, και το έχετε καταφέρει», ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης.

Όταν μάλιστα ο Σάκης Τανιμανίδης έμαθε πως και το τραγούδι ήταν γραμμένο από το γκρουπ, πάτησε χωρίς να το σκεφτεί το χρυσό κουμπί του Golden Buzzer, στέλνοντας τη Νεφελόπετρα κατευθείαν στον ημιτελικό.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

7
σχόλια
 1. avatar fdsfsd

  ΟΙ ΑΤΑΛΑΝΤΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ...ΕΛΕΟΣ ....ΜΑΙΝΤΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ....

 2. avatar talento

  Σακη εκανες το καλητερω και μπραβο το ιδα και εγω και ηταν παρα πολη ωρεω μερηκες φωρες βλεπει κατη που ειναι τοσο εκθαμποτηκο που δεν εχεις λογια να το περηγραψης και αυτο ακρηβος εγηνε. Παιδια σηνεχηστε ετση δηναμηκα και μην σταματατε οτη και να γηνη γιατη στα τωσα χρωνια που βλεπω ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΩ εσης ηστε η καλητερη ΠΡΑΒΟ!κρατηστετο ετση οτη και να γηνη και να πατατε οσω γηνεται περησοτερω το χρησω κουμπη σε αστερια που το αξηζουν.

 3. avatar ετσι ε!!

  ελεος οτι πιο βαρετο,,,,,,,,,,,

 4. avatar Eilikrinis

  Κολοκύθια εις το πατερον.

 5. avatar Άγαμοι θυται

  Ότι πιο βαρετό,ούτε το μισό βίντεο δεν είδα ...

 6. avatar Eleos.

  Μας πρηξατε με τον ακυρο

 7. avatar Gastak

  Μαιντανιμανιδης

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει