Έμεινες σήμερα στο σπίτι και αναρωτιέσαι τι να κάνεις; Πάρε το τηλεκοντρόλ και κάθισε πιο αναπαυτικά στον καναπέ σου καθώς τέσσερις ξεχωριστές προτάσεις σε περιμένουν για σήμερα Παρασκευή. Τέσσερις νεαροί μεταφέρονται σε ένα εναλλακτικό σύμπαν, όπου τα σώματά τους μεταλλάσσονται με σοκαριστικό τρόπο, ενώ συνεχίζεται η κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση. Οι «Τοπικές Κουζίνες» ταξιδεύουν στη Νάξο, αναζητώντας την κτηνοτροφική της παράδοση και η επιστροφή του Σούπερμαν στη Γη είναι γεμάτη απρόοπτες εξελίξεις. Οι προτάσεις για σήμερα είναι πολλές και με το Vodafone TV έχεις περισσότερες!

Fantastic Four

Vodafone TV on demand Σκηνοθεσία:  Τιμ Στόρι Πρωταγωνιστούν: Τζέσικα Άλμπα, Γιόαν Γκρίφιθ, Μάικλ Τσίκλις, Κρις Έβανς Διάρκεια: 106′

Ένας εφευρέτης αστροναύτης πραγματοποιεί το όνειρο μιας πολύ σημαντικής διαστημικής έρευνας με την χρηματική υποστήριξη του δυσεκατομμυριούχου Βίκτορ φον Ντουμ, παλιού αντίζηλού του. Ο ίδιος όμως και τρεις συνταξιδιώτες του αποκτούν παράξενες δυνάμεις, όταν πλήττονται από κοσμική καταιγίδα, δημιουργώντας έτσι τους ήρωες Fantastic Four.

Γύρος της Γαλλίας

Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες στο Vodafone TV από το κανάλι Eurosport 1 στις 12:55 [sidequote]Παρακολουθήστε ζωντανά από το Vodafone TV κορυφαία αθλητικά γεγονότα[/sidequote] Ακολουθήστε τον ρυθμό του μυθικού Ποδηλατικού Γύρου της Γαλλίας. Το Tour de France έχει ιστορία 115 χρόνων και συγκεντρώνει πάντοτε τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος. Παρακολούθησε ζωντανά τους αγώνες μέσω του Vodafone TV στο Eurosport 1 στις 12:55.    

Τοπικές Κουζίνες: «Τυριά Νάξου»

ΕΡΤ2, 18:30 Σκηνοθεσία: Βασίλης Βασιλειάδης Οι «Τοπικές Κουζίνες» ταξιδεύουν στη Νάξο, αναζητώντας την κτηνοτροφική της παράδοση, την ιστορία και τη γεύση του αρσενικού, της ΠΟΠ γραβιέρας και της μυζήθρας. Στο νησί όπου ο Δίας παρέλαβε τον κεραυνό του, δίνοντας το όνομά του στην πιο ψηλή κορυφή των Κυκλάδων, αφήνουμε πίσω μας τις τιρκουάζ παραλίες με τις εξωτικές αμμουδιές και ανηφορίζουμε στον Ζα, στην περιοχή που ανήκει στη Natura 2000.

Superman: Η Επιστροφή

Star, 21:00 Σκηνοθεσία: Μπράιαν Σίνγκερ Πρωταγωνιστούν: Μπράντον Ρουθ, Κέιτ Μπόσγουορθ, Κέβιν Σπέισι, Τζέιμς Μάρσντεν, Πάρκερ Πόουζι Διάρκεια: 145′ Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που ο Σούπερμαν εγκατέλειψε τη Γη για να αναζητήσει την πατρίδα του, τον πλανήτη Κρύπτον. Όμως το ταξίδι του έχει απογοητευτική κατάληξη: τώρα πια ο Κρύπτον είναι ένας πλανήτης κατεστραμμένος, χωρίς ίχνη ζωής και τα ερείπια, που δεσπόζουν στην επιφάνειά του, μαρτυρούν το οριστικό τέλος του. Η επιστροφή του στη Γη είναι γεμάτη απρόοπτες εξελίξεις. Το πρόγραμμα του Vodafone TV δεν το βλέπεις απλά, το ζεις. Απόλαυσε πλούσιο περιεχόμενο τη στιγμή που θες! Πλούσια ταινιοθήκη και οι μεγαλύτερες πρεμιέρες, αμέσως μετά την προβολή τους στο σινεμά. Απίστευτη ποικιλία παιδικών, όλοι οι διαθέσιμοι κύκλοι των δημοφιλέστερων σειρών και κορυφαία αθλητική δράση από την Ελλάδα και τον κόσμο. Γιατί στο Vodafone TV όλοι βλέπουν αυτό που θέλουν!