Reunion με αρκετές πάντως απουσίες περιλάμβανε το επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef πριν τον μεγάλο τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00. Οι δύο φιναλίστ που διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef άλλαξαν θέση με τους κριτές, που κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε τρεις ομάδες, και δεν έχασαν την ευκαιρία να τους τρολάρουν μετά από τόσους μήνες κριτικής που έχουν δεχτεί στον διαγωνισμό.

Αλλά και το κλίμα μεταξύ των ίδιων των κριτών ήταν ιδιαίτερα χαλαρό με τις ατάκες ανάμεσά τους να προκαλούν γέλιο. Ο Σωτήρης Κοντιζάς βγήκε εκτός χρόνου, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να μην χάνει την ευκαιρία να το σχολιάσει με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. Στο τέλος της δοκιμασίας, ο Πάνος Ιωαννίδης πήγε να αγκαλιάσει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο αλλά εκείνος του απάντησε: «Δεν θέλω να σε αγκαλιάσω, είσαι ιδρωμένος».

Το επεισόδιο περιλάμβανε μαγειρική, χαμόγελα, συγκίνηση και ένα ιδιαίτερο movie night, όπου παίκτες και κριτές θυμήθηκαν καλές και άσχημες στιγμές τους στο παιχνίδι.