Η Λάουρα Νάργιες ήταν η παίκτρια της ομάδας των Διασήμων που αποχώρησε τελικά από το Survivor, έπειτα από περίπου τρεις μήνες παρουσίας στο δημοφιλές παιχνίδι.

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Survivor Greece στο YouTube, η Λάουρα μιλά αμέσως μετά την αποχώρησή της από το παιχνίδι για τα όσα έζησε κατά τη διάρκειά του αλλά και τους δύο ανθρώπους που ήρθε πιο κοντά και συνεχίζουν, την Ευρυδίκη και τον Κώστα Κοκκινάκη.

«Το Survivor μόλις ολοκληρώθηκε για εμένα. Αισθάνομαι πλήρης, αισθάνομαι καλά, αισθάνομαι πως έχω πετύχει και με το παραπάνω τους στόχους μου. Νόμιζα πως θα έμενα έναν μήνα το πολύ… Τελικά έμεινα παραπάνω.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έχω φτάσει μέχρι αυτό το σημείο για τα μαθήματα που πήρα, που διδάχθηκα, για τα καινούρια πράγματα που είδα… Για το γεγονός ότι κουτσά στραβά μπορώ να ανοίξω κι εγώ μια καρύδα με τσεκούρι.

Όλα για κάποιον λόγο συμβαίνουν. Και στην τελική καταλήγεις ότι δεν θα έπρεπε να αλλάξεις τίποτα γιατί έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα, έπρεπε να έρθουν για να φτάσεις στο σημείο που είσαι τώρα

Δεν υπάρχει κάτι που να αισθάνομαι να μην έχω κάνει σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι άνθρωπος αρκετά εκδηλωτικός στα συναισθήματά μου, στις σκέψεις μου, στις διαθέσεις μου. Δεν μπορώ να κρυφτώ και τα δείχνω κατευθείαν.

Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έκλαιγε η Ευρυδίκη. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολη η επόμενη μέρα γιατί αυτό το δέσιμο που είχαμε και έχουμε είναι πραγματικό. Είδα και τον Κώστα συγκινημένο και με άγγιξε πάρα πολύ αυτό γιατί και με τον Κώστα είμαστε πάρα πολύ κοντά».