Για τους ηθοποιούς που φεύγουν φέτος από την επιτυχημένη σειρά «50-50», για τις περικοπές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τηλεόραση μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Χαϊκάλης.

«Η τηλεόραση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα σε ένα – δύο χρόνια», είναι τα λόγια του Παύλου Χαϊκάλη ο οποίος μίλησε για τις αποχωρήσεις ηθοποιών από το «50 – 50» λόγω της οικονομικής κρίσης αποκαλύπτοντας πως τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα ενώ η σειρά θα βγει στις οθόνες της τηλεόρασης τον Ιανουάριο.

Το καστ των ηθοποιών αλλάζει ενώ δεν είναι λίγοι οι ηθοποιοί που θα αποχωρίσουν από τη σειρά καθώς δεν τα βρήκαν με το κανάλι.

Εκτός από τη Βάνα Ραμπότα θα φύγει η Νικολέτα Καρρά, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Φωτεινή Τσακίρη ενώ ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται. «Γενικά θα φύγει πολύς κόσμος κι αυτό νομίζω ότι είναι το δυσάρεστο της σειράς».

Παράλληλα σχολίασε και την τηλεόραση ενώ πιστεύει πως θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα. ««Πιστεύω ότι η τηλεόραση θα αντιμετωπίσει πρόβλημα σε ένα-δυο χρόνια, όταν δεν θα έχει παραγωγές να δείξει το καλοκαίρι. Ούτε επαναλήψεις, γιατί σώζεται από τις επαναλήψεις. Κάποια στιγμή δεν θα έχει να δείξει ούτε επαναλήψεις».