Μόνο… «Happy day» δεν ήταν η χθεσινή για την γνωστή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha»! Για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής τηλεόρασης ο ιδιοκτήτης ενός καναλιού βγήκε στον «αέρα» και κατσάδιασε σε ζωντανή μετάδοση έναν από τους σχολιαστές της εκπομπής. Έξαλλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς φώναζε από το τηλέφωνο «ντροπή σας» και «σταματήστε να μιλάτε»!

Όλα ξεκίνησαν όταν η συζήτηση στο «Happy Day» έφτασε στην ένταξη των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Αυτό το φαινομενικά αθώο θέμα, ωστόσο, οδήγησε σε μια άνευ προηγουμένου διένεξη μεταξύ του Δήμου Βερύκιου με τον Δημήτρη Παπανώτα και σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά τηλεοπτικά χρονικά παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά.

«Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι! Για την κατάντια αυτή Δήμο μου…», είπε ο Δημήτρης Δημήτρης Παπανώτας από το στούντιο.

Ακολούθησε η έκρηξη του Δήμου Βερύκιου που ήταν σε ζωντανή μετάδοση με τον ραδιοφωνικό «Alpha». «Άσε ρε Δημητράκη! Με έχεις φλομώσει στην καμαρωτή από το πρωί! Και σε ανέχομαι! Άντε γεια σας» είπε ο δημοσιογράφος πέταξε τα ακουστικά του και αποχώρησε από την εκπομπή.

Η ένταση, ωστόσο, δεν είχε χτυπήσει ακόμα κόκκινο! Λίγα λεπτά μετά το διαφημιστικό διάλειμμα ζήτησε να παρέμβει ο κ. Κοντομηνάς. Ο πρόεδρος του Ομίλου DEMCO, φανερά εκνευρισμένος από αυτά που είχαν ακουστεί στον αέρα, μίλησε σε πολύ αυστηρό ύφος απευθυνόμενος στους παρουσιαστές της εκπομπής:

«Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν τα χρήματά τους, βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά κι ελπίδα να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα νησιά. Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο… Είναι ντροπή! Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα συγγνώμη»!

Η προσπάθεια της Σταματίνας Τσιμτσιλή να δικαιολογήσει την κατάσταση έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος συνέχισε σε πιο έντονο ύφος:

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή την ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με εσάς! Ντροπή σας! Με τέτοιους ανθρώπους η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα! Ντράπηκα με αυτά που άκουσα από εσάς! Από ανθρώπους δικούς μας, που είστε μια οικογένεια εδώ μέσα, σας προσέχουμε, έχετε κάθε μέρα το μισθό σας και λέτε βλακείες»!

 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.