Η σειρά του Mega «το Νησί» πέρασε πλέον στην τηλεοπτική ιστορία, μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά. Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές του, που καθήλωσαν εκατομμύρια θεατές με την ερμηνεία τους, έχουν ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες για τα επόμενα επαγγελματικά τους σχέδια. Ορισμένοι θα ασχοληθούν είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση, ενώ άλλοι θα βρεθούν να εργάζονται σε κινηματογραφικά πλατό.

Ο Στέλιος Μάινας, έχοντας ήδη δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να κάνει τηλεόραση την επόμενη χρονιά, θα συμμετάσχει στην κινηματογραφική ταινία «Ο εχθρός μου» σε σενάριο Γιάννη Τσίρου, στο πλευρό του Δημήτρη Καταλειφού. Ακόμη, την επόμενη άνοιξη θα πρωταγωνιστήσει σε ελληνογερμανική ταινία που φέρει τον προσωρινό τίτλο «Τετάρτη 04.45».

Η Κατερίνα Λέχου, αν και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία της, δεν είχε καμία τηλεοπτική πρόταση για την χρονιά που μας έρχεται καθώς, σύμφωνα με δήλωση της, ελάχιστες δουλειές γίνονται πλέον στην τηλεόραση. Έτσι, θα την δούμε να πρωταγωνιστεί στην θεατρική κωμωδία του Νιλ Σάιμον «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» μαζί με τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Ο πρόεδρος του «Νησιού», Τάσος Νούσιας θα εμφανιστεί και πάλι σε μια σειρά του Mega, αυτή τη φορά όμως κωμωδία. Ο τίτλος της σειράς θα είναι «Κλινική Περίπτωση» και ο ηθοποιός θα ερμηνεύει το ρόλο ενός… ροκά, έχοντας ως συμπρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ανάλογη πορεία επέλεξε και η μια από τις κόρες του Γίωργη, η Μαρία που ερμηνευόταν από την Γιούλικα Σκαφιδά καθώς θα εμφανιστεί στην κωμική σειρά του Mega, «Είναι μακριά ακόμη Μπαμπαστρούμφ». Στο πλευρό της θα βρίσκονται πολλοί γνωστοί και αγαπημένη ηθοποιοί του κοινού, μεταξύ των οποίων ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αλλά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Το θεατρικό σανίδι, διάλεξε η έτερη κόρη του Γιώργη, Ευγενία Δημητροπούλου, και μάλιστα με τον ίδιο παρτενέρ που είχε και στο «Νησί», τον Αιμίλιο Χειλάκη. Με το κλασσικό έργο του Σέξπιρ «Αμλετ», περιοδεύουν σε όλη την Ελλάδα το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Στάνκογλου που ερμήνευσε το ρόλο του Ανδρέα Βανδουλάκη, θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία «Το τανγκό των Χριστουγέννων», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Γιάννη Ξανθούλη. Στις κινηματογραφικές αίθουσες θα εμφανιστεί τα Χριστούγεννα αυτού του έτους.

Τέλος, η κακιά δασκάλα, Αλεξάνδρα Σακελλαροπούλου, θα πάρει μέρος σε μια θεατρική παράσταση, αποτελούμενη 28 αποσπάσματα αρχαίων δραμάτων σε σκηνοθεσία του Γίαννη Ρήγα και Γρηγόρη Καραντινάκη. Η παράσταση αυτή, ανεβαίνει στην Επίδαυρο στις 12 και 13 Αυγούστου.