Με συγκλονιστικές εξελίξεις συνεχίζεται «Το προξενιό της Ιουλίας», απόψε στις 22:40 στον Alpha.

Ο δικαστής αφήνει ελεύθερο τον Ρήγα, γεγονός που εξοργίζει τους Ραζίνηδες αλλά και τη Φιλιώ που κατηγορεί τον πατέρα της για την ευνοϊκή στάση του απέναντι στον Ρήγα. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνη μαθαίνει από την Κυριακούλα για το παρελθόν του άντρα της με τη Στάσα.

Τι θα δούμε αναλυτικά

Η εξέλιξη της υπόθεσης του Ρήγα, βαραίνει πάρα πολύ το κλίμα που επικρατεί τον Τύρναβο, και γίνεται η αφορμή για να επανασυνδεθεί και μάλιστα με πολύ ισχυρούς δεσμούς η οικογένεια της Στάσας. Το γεγονός αυτό, που αρχικά αντιμετωπίζεται θετικά από τον Γιωργίκη Προβιό, αρχίζει σιγά-σιγά να γίνεται βραχνάς γι’ αυτόν, καθώς θεωρεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, κτήμα του την Ιουλία, η οποία παλεύει αγωνιωδώς να ισορροπήσει μεταξύ των υποχρεώσεών της ως συζύγου, μάνας, κόρης αλλά και αδελφής.

Δείτε sneak preview:

Την ίδια ώρα, η επαγγελματική υποχρέωση που θέλοντας και μη έχει αναλάβει ο Γρηγόρης απέναντι στον Γιωργίκη, φέρνει για άλλη μια φορά, κοντά, τους δυο παλιούς εραστές. Η παράξενη σχέση τους και η αντιφατική συμπεριφορά των δύο νέων, ειδικά μετά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο νεκροταφείο Τυρνάβου, θα κάνουν πολύ σύντομα εντύπωση στην Χάδω, που θα προσπαθήσει να διαλευκάνει την υπόθεση, έχοντας και ένα σύμμαχό στο πλευρό της.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα προσπαθεί να βρει μια νέα ισορροπία με την βοήθεια του εργοδότη της, που είναι πάντα πρόθυμος να της σταθεί, μετά τη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Δείτε το τρέιλερ: