Μια ανάσα πριν το μεγάλο τελικό του «Just the 2 of us» o Χρήστος Χολίδης μίλησε για την εμπειρία του μέσα στο παιχνίδι, την αγάπη του κόσμου και τη μοναδική παρτενέρ του, την Μαρία Μπεκατώρου.

Σε συνέντευξη του στο TLIFE ο τραγουδιστής απάντησε στη διάρκεια της χθεσινής του πρόβας σε όλα όσα θα ήθελαν να γνωρίζουν οι φανατικοί του διαγωνισμού τραγουδιού.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν περιμέναμε πως θα φθάσουμε ως εδώ. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπεις τη συμπαράσταση του κόσμου. Για μένα σημαντικό είναι που καταφέραμε να φθάσουμε στον τελικό και ο κόσμος μας έχει στηρίξει.
Είμαι μ’ ένα κορίτσι που δεν είχε σχέση με το τραγούδι, αλλά μέσα από την προσπάθεια κατάφερε να κάνει τόσα πολλά. Το ότι η Μαρία δεν είχε ξανατραγουδήσει και καταφέραμε να φθάσουμε στον τελικό, νομίζω πως είναι μια μεγάλη νίκη».

Πώς ήταν, όμως, ο Χρήστος ως δάσκαλος της Μαρίας Μπεκατώρου;

«Δεν ήμουν αυστηρός με την Μαρία. Δεν την άγχωνα ποτέ. Δεν την πίεζα ποτέ. Εξάλλου είναι άνθρωπος που δουλεύει πολύ και της άρεσε αυτό που έκανε, οπότε δεν μπήκα στη διαδικασία να την πιέσω για κάτι».

Πρόσθεσε μάλιστα πως οι δύο τους έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού καλοί φίλοι, ότι η σχέση τους ήταν άριστη και ότι δεν τελειώνει στο παιχνίδι. Αντιθέτως, είπε ότι τώρα ξεκινούν τα καλά και για εκείνον αλλά και για τη Μαρία. Η συνέντευξη έκλεισε με την υπόσχεση ότι θα πάει στην εκπομπή της Μαρίας με την κούπα.