Το άδοξο τέλος της σειράς «Μετά τη φωτιά» στην οποία πρωταγωνιστούσε, σχολίασε η Ντόρα Μακρυγιάννη μέσω ενός story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός σχολίασε πως η πρώτη κλήση που έλαβε το 2024 ήταν αυτή που αφορούσε το «κόψιμο» της σειράς ενώ σημείωσε πως οι συντελεστές δεν είχαν νωρίτερα καμία επίσημη ενημέρωση από κανέναν.

H σειρά δεν θα επιστρέψει όπως ήταν προγραμματισμένο στις 15 Ιανουαρίου μαζί με το υπόλοιπο πρόγραμμα και συνεπώς σταματούν και τα γυρίσματα.

«Το μόνο που έχω να πω για τώρα, είναι πως κανείς μας δεν γνώριζε τίποτα. Και χθες ανήμερα της Πρωτοχρονιάς λάβαμε ένα τηλεφώνημα πως η σειρά σταματάει και τόσος κόσμος μένει ξαφνικά άνεργος. Δεν είχε γίνει νωρίτερα καμία ενημέρωση από κανέναν.

Είναι μεγάλο το σοκ και πραγματικά δεν έχω να σας πω τίποτα παραπάνω προς το παρόν, ούτε για το μέλλον της σειράς. Καλή χρονιά σε όλους, εμάς η χρονιά μας ξεκίνησε με αυτό το τηλεφώνημα» έγραψε η Ντόρα Μακρυγιάννη.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ant1 για την σειρά «Μετά τη φωτιά»

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη διακοπή της συνεργασίας του με την εταιρεία παραγωγής Tanweer, για σοβαρούς λόγους που ανάγονται στη διάρρηξη της εμπιστοσύνης του σταθμού προς την εν λόγω εταιρεία. Ως εκ τούτου, η σειρά “Μετά τη φωτιά” παύεται από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1» ανέφερε η ανακοίνωση του Ant1 για την σειρά.

Το μήνυμα του Αντώνη Αντωνάκου

Το δικό του μήνυμα έγραψε σε instastory και ο Αντώνης Αντωνάκος ο οποίος βρίσκεται σε σοκ με το απότομο «κόψιμο» της σειράς «Μετά τη φωτιά».

Χαρακτηριστικά, έγραψε πως: «Σας ευχαριστούμε πολύ για τα μηνύματα στήριξης και ενδιαφέροντος. Με λίγα λόγια, μέχρι 31/12/2023 γνωρίζαμε ότι συνεχίζουμε κανονικά χωρίς να υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για αυτό που ερχόταν. Λαμβάναμε καινούργια επεισόδια και ενημερώναμε για το πρόγραμμά μας προκειμένου να οργανωθούμε τα γυρίσματα.

Το απόγευμα 01/01/2024 οι πρωταγωνιστές της σειράς έλαβαν ένα τηλεφώνημα. Οι β,γ ρόλοι δεν έχουν λάβει ούτε αυτό το τηλεφώνημα (εγώ τουλάχιστον δεν είχα καμία επίσημη ενημέρωση). Από χθες το απόγευμα λοιπόν καλούμαστε να απαντάμε σε ερωτήσεις που κι εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε τις απαντήσεις.

Κάποιοι εξ ημών (ηθοποιοί και τεχνικοί) ενημερωθήκαμε είτε από συναδέλφους ή από την επίσημη ανακοίνωση.

Τι ευθύνες θα τις μάθουμε εν καιρώ.

Προς το παρόν το λιγότερο που έχει σημασία είναι η οικονομική αποζημίωση όσων πλήττονται από το συγκεκριμένο γεγονός.

Το σοκ που περνάμε είναι κάτι που δεν ξέρω αν μπορεί να αποζημιωθεί.

Στην εν λόγω διαμάχη κάποιος φταίει. Αυτοί που σίγουρα δεν φταίμε είμαστε οι εργαζόμενοι (Σκηνοθέτες, ηθοποιοί, βοηθοί, τεχνικοί, κ.α.)».

Η «ψευδαίσθηση» της Ρένας Ρίγγα

«Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση… όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση…. Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all together μια ομάδα που δίνουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον σκοπό μας, μια καλή σειρά… Όλοι μαζί, συνεργείο, παραγωγή, σκηνοθετικό, σκηνογράφοι, σενάριο, κανάλι… Ένας για όλους και όλοι για τον ένα… Νόμιζα… Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που μας προσγειώνουν για να μας πουν ότι όλα αυτά είναι στη φαντασία μας. Μια ψευδαίσθηση… Και να μας φωνάξουν ότι είμαστε αναλώσιμοι… Όποτε εξυπηρετούμε μόνο… Αλλιώς σου πετάμε πρωτοχρονιάτικα μια ανακοίνωση στα media και σου μένει η γιορτινή μπουκιά στο λαιμό… Υπάρχουν και κάποιοι δυσεύρετοι ευαίσθητοι που σε παίρνουν να σου το πουν μαλακά… Σπάνιοι» έγραψε η σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα.

Χρόνια τώρα είχα μια ψευδαίσθηση… όπως και όλοι στον πλανήτη τηλεόραση…. Ότι στήνουμε μια δουλειά και είμαστε all…

Posted by Rena Ringa on Tuesday, January 2, 2024

Το αυστηρό μήνυμα της Ζωής Ρηγοπούλου

Λιτό αλλά αυστηρό ήταν το μήνυμα της ηθοποιού Ζωής Ρηγοπούλου η οποία έγραψε «Λαχείο μην ξεχάσω να πάρω. Ωραία ξεκινάει η χρονιά».