Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Μαρία Μπακοδήμου στη διάρκεια της εκπομπής της «Γεια σου» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς είπε πως γνωρίζει περίπτωση γονέα, που έδειχνε στο ανήλικο παιδί του, που πήγαινε δημοτικό, ερωτικές ταινίες, προκειμένου να μη γίνει γκέι.

Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αυτή την αποκάλυψη με αφορμή το βίντεο που έκανε η Σοφία Μουτίδου σχετικά με τον αθλητισμό και την ομοφυλοφιλία και την απάντηση που έδωσαν ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου.

«Από πού να το πιάσουμε, ρε παιδιά; Να τα βάλουμε σε μία τάξη. Εγώ συμφώνησα απόλυτα με αυτά που είπε η Μουτίδου και γι’ αυτό, όταν είδα το ζευγάρι να είναι έξαλλο, είπα “κάτι δεν έχω καταλάβει εγώ;”», τόνισε στην αρχή η Μαρία Μπακοδήμου και συνέχισε:

«Είναι η πραγματικότητα του καθενός. Εμείς είδαμε κάτι που μας ακούμπησε και συμφωνήσαμε απόλυτα με τη Σοφία Μουτίδου. Αν δε συμφωνούσαμε, μπορεί να διαφωνούσαμε πιο ήρεμα, μπορεί να γινόμασταν και έξαλλοι, αλλά για κάποιον δικό μας λόγο. Εγώ πραγματικά δεν κατάλαβα, γιατί έγιναν έξαλλοι», επεσήμανε η παρουσιάστρια.

«Παιδιά, να σας πω εγώ κάτι σοκαριστικό; Γονιός από την αγωνία του να μη γίνει γκέι ο γιος του έβαζε το παιδί του να βλέπει ερωτικές ταινίες πριν τελειώσει το Δημοτικό. Σοκ», αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου.

«Υπάρχει τραγουδιστής που το έχει πει αυτό δημόσια, ότι έβαζε στον γιο του να βλέπει βίντεο κλιπ με γυμνές γυναίκες, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα γίνει γκέι», τόνισε από την πλευρά της η Νάνσυ Παραδεισανού.

Από τη μεριά του, ο συνεργάτης της Μαρίας Μπακοδήμου, Ισίδωρος Φύκαρης, υποστήριξε πως ενώ ήταν ακόμη παιδί έτυχε να δει σε ταβέρνα στη Χίο έναν πατέρα να χαστουκίζει το γιο του μπροστά σε όλους τους θαμώνες, επειδή έπαιζε με κούκλες.

Τι είπε η Μουτίδου και η αντίδραση

Η Σοφία Μουτίδου πρόσφατα «ανέβασε» βίντεο στα social media και στο Youtube με τίτλο «Πώς να μη μεγαλώσετε τον γιο σας», λέγοντας μεταξύ άλλων: «Εμφυσούμε σε ένα παιδί τον τσαμπουκά, την αντρίλα και τη βία, μην γίνει ομοφυλόφιλο, με ποιο μαγικό τρόπο θα μεταλλαχθεί σε κάποιον με τρυφερότητα και κατανόηση;»

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Λέμε σε ένα παιδί να γραφτεί στο καράτε, ποδόσφαιρο, σκοποβολή, τόξο, τι θέλεις; Ανάμεσα στα 10 πιο επιθετικά αθλήματα, τι θέλεις εσύ; Όταν το αγόρι από μικρό είναι δεσμευμένο στα εξής 2 αθλήματα, ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, και να θέλει να κάνει χορό, δε ξέρουμε αν θα το πει. Και να θέλει να κάνει ζωγραφική, δε ξέρουμε αν θα το πει. Κι αν το πει, μήπως θεωρηθεί περίεργο; Κι από ποιους; Από τους τρίτους ή από τη μαμά και τον μπαμπά, οι οποίοι θα έχουν κι ένα μεγάλο άγχος, θα καταπίνουν ένα μαγκάλι κάρβουνα αν δουν ότι στο παιδί τους αρέσει να κάνει κομμώσεις στις κούκλες…».

Στο μεταξύ, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου διαφώνησαν με τη Μουτίδου. «Πήγε να κάνει ένα υποστηρικτικό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους αλλά έκανε τόσα λάθη, είπε τόσα λάθος πράγματα και από πού να ξεκινήσουμε. Δεν υπάρχει η έκφραση “επιθετικό άθλημα”, προσβάλλεις τους αθλητές», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια, ο Ετεοκλής Παύλου πήρε τον λόγο και είπε: «Έχω σοκαριστεί. Τι εστί “επιθετικό άθλημα”; Κατ’ αρχάς δεν μου αρέσει το “πώς να μεγαλώσετε το παιδί σας”. Από εκεί το ξεκινάω, με το θέμα της υπόδειξης. Δεν ξέρω πώς προκύπτει η κατηγορία “επιθετικά αθλήματα”. Στην αθλητική παιδεία δεν υπάρχει επιθετικό άθλημα πουθενά. Για ποιο λόγο ένας άνθρωπος, που έχει επιλέξει να κάνει πολεμικές τέχνες, δεν μπορεί να αναπτύξει την τρυφερότητα και την ενσυναίσθηση; Έχει το εγχειρίδιο του σωστού γονέα η Σοφία Μουτίδου;», αναρωτήθηκε ο Ετεοκλής Παύλου.