Οι εξελίξεις στα δύο επόμενα επεισόδια της σειράς του Star Channel, «Στα Σύνορα» αναμένονται πολλές και γεμάτες κωμικές καταστάσεις. Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε πως: Ο Νεκτάριος προσπαθεί να ξεφύγει από τον Νικόλα και από την Ιωάννα, αλλά τελικά έρχεται αντιμέτωπος μαζί τους και αναγκάζεται να τους πει ότι δεν θέλει να έχει επαφές με τη Γιαννούλα. Ο Αντώνης είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει την απιστία της Καίτης και για αυτό, ζητάει τη βοήθεια των φίλων του. Ο Στέφανος αποφασίζει να λειτουργήσει κρυφά το καφέ, εξυπηρετώντας τους πελάτες του από την πίσω πόρτα.

Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να κρύψει την ανησυχία του για την αλλοπρόσαλη συμπεριφορά του Σωτήρη. Η Καίτη, η Ολυμπία και η Μπαρντάνα έχουν πάρει την απόφαση να γυμναστούν, αλλά αυτό αποδεικνύεται μάταιο. Ο Ηρακλής αποφασίζει να δώσει την άδεια στον Στέφανο, ώστε να ανοίξει και πάλι το καφέ. Η Γιαννούλα δίνει οδηγίες στον Στέλιο και τον Νικόλα, ώστε να καταφέρουν να εντοπίσουν το κρησφύγετο του Ντίνου. Τελικά, καταφέρνουν να τον βρουν, αλλά την τελευταία στιγμή, εκείνος το σκάει.

Στα σύνορα: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Επεισόδιο 9: Ο Στέλιος, πανικοβλημένος, ψάχνει στο δάσος να βρει τον Ντίνο, αλλά μάταια. Καθώς ο Ηρακλής συζητάει με την Ιωάννα, εμφανίζεται μπροστά τους, αναπάντεχα ο Ντίνος και προσφέρεται εθελοντικά να παραδοθεί στον Ηρακλή και να γίνει κρατούμενος. Την ίδια ώρα, οι υποψίες του Αντώνη πως τον απατάει η γυναίκα του φουντώνουν όλο και περισσότερο, με αποκορύφωμα τη στιγμή που βρίσκει την Καίτη μαζί με έναν νεαρό άνδρα. Και ενώ, στο σπίτι της οικογένειας Φατούρου, επικρατεί ένταση, ο παπάς προσπαθεί να συμφιλιώσει τον Στέφανο και τον Ηρακλή, προκειμένου να μη βρίσκονται σε διαρκή κόντρα. Ο Σωτήρης προσπαθεί να συναντηθεί με την Ελένη, αλλά η Γιαννούλα τους χαλάει τα σχέδια. Παράλληλα, στο σπίτι της Γιαννούλας, ο Στέλιος έχει καταπιαστεί με ηλεκτρολογικές εργασίες. Ξαφνικά, ακούγεται ένας τρομακτικός θόρυβος που τους αναστατώνει όλους. Τρέχουν, μαζί με την Ολυμπία, για να δουν τι έχει συμβεί και ανακαλύπτουν πως η Γιαννούλα έχει πάθει ηλεκτροπληξία.

Επεισόδιο 10: Η Ιωάννα βλέπει τη Γιαννούλα λιπόθυμη στο πάτωμα και, έντρομη, τής υπόσχεται πως, εφόσον συνέλθει, θα κάνει ό,τι της ζητήσει! Στο άκουσμα αυτών των λόγων, η Γιαννούλα ξυπνάει, αλλά αποφασίσει να προσποιηθεί ότι έπαθε αμνησία. Η Καίτη μαθαίνει ότι ο Ηρακλής τους αποκάλεσε φτωχούς και γίνεται έξαλλη. Παράλληλα, ο Αντώνης πηγαίνει να πληρώσει το πρόστιμο, χρησιμοποιώντας τις πανάκριβες γόβες της. Η Γιαννούλα εξακολουθεί να παριστάνει ότι πάσχει από αμνησία, με αποτέλεσμα όλοι να ασχολούνται μαζί της. Η Ιωάννα συνειδητοποιεί ότι έχει ανάγκη από χρήματα και επειδή θέλει να είναι οικονομικά ανεξάρτητη, πιάνει δουλειά στο φούρνο του χωριού. Όσο η Γιαννούλα είναι παροπλισμένη και δεν μπορεί να δώσει εντολές, ο Στέλιος, ο Αντώνης και ο Βαγγέλης αποφασίζουν να εμπορευτούν πορσελάνινα σερβίτσια. Η Ιωάννα το μαθαίνει και θυμώνει που οι τρεις άντρες αποφάσισαν να αγνοήσουν τη γιαγιά της και να πάρουν μόνοι τους πρωτοβουλίες. Αποφασίζει, λοιπόν, να τους πει ότι θα αναλάβει η ίδια τα ηνία της επιχείρησης, έως ότου συνέλθει η Γιαννούλα!