Ο Τζώρτζης Ποφάντης αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Ant1 όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Τετάρτης (01/11). Ο διευθυντής προγράμματος του σταθμού Αμαρουσίου δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού, κάτι το οποίο έγινε γνωστό με μια λιτή εσωτερική ανακοίνωση στους εργαζόμενους. Το πρωί της Πέμπτης (02/11), η Φαίη Σκορδά θυμήθηκε την στιγμή που είχε έρθει σε σύγκρουση μαζί του.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στην εποχή που παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή του Ant1 και είχε αποφασίσει να μην αναπαράγει αποσπάσματα από το «Game of Love», το ριάλιτι της… αγάπης που προβαλλόταν παλιότερα από τον σταθμό και είχε προκαλέσει αντιδράσεις με αποτέλεσμα να επέμβει το ΕΣΡ.

«Είναι ένα στέλεχος που έχει μια εξειδίκευση στη μυθοπλασία. Στον Ant1 είχε και άλλες ευθύνες που αφορούσαν στο γενικότερο κομμάτι της ψυχαγωγίας που νομίζω όμως ότι και ο ίδιος δεν το αγαπούσε τόσο πολύ, που αφορά στα ψυχαγωγικά προγράμματα», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά για τον Τζώρτζη Ποφάντη.

Σε ερώτηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα «επειδή όντως ήσουν εκεί και ήσουν σε μια εκπομπή που υπέστη μία αλλαγή, μετά υπέστη και άλλη αλλαγή που έφυγες… Υπηρετούσες μια εκπομπή που ήταν δικιά σου…» και εκεί το λόγο πήρε η Φαίη Σκορδά.

«Θεωρώ ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι πολύ καλός στο κομμάτι της μυθοπλασίας που και αγαπά», είπε με νόημα η Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια: «Εγώ μια επαγγελματική διαφωνία που είχα με τον κύριο Ποφάντη ήταν τότε με το Game of Love που είχα αποφασίσει να μην κάνω αναπαραγωγή στην εκπομπή συγκεκριμένων αποσπασμάτων, χωρίς βέβαια να έχω ενημερώσει. Ήταν μια προσωπική μου επιλογή, που εν τέλει αποδείχθηκε ότι καλώς έκανα, γιατί υπήρξε κι ένα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Δεν ήταν για να παίζεται το πρωί αυτό, για ένα οικογενειακό κανάλι όπως είναι ο Ant1».