Η Δανάη Μπάρκα εμφανίστηκε στην εκπομπή της στο Mega μέσω skype καθώς ο κορονοϊός δεν της επέτρεψε να βρεθεί στο πλατό. Η παρουσιάστρια χαιρέτησε τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές από το σπίτι της ενώ αποκάλυψε πως παραμένει σε καραντίνα καθώς τα συμπτώματα δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς.

«Έχει μείνει αυτό το μπούκωμα. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δεν άλλαξε τίποτα. Δεν εμφανίστηκε κάποιο σύμπτωμα. Έχω κάνει γενική, κοντεύω να πάω και στους γείτονες, όλη μέρα κάτι κάνω…» είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή τώρα την ατάκα «είσαι αρκετά χοντρή, αλλά έχεις ωραίο πρόσωπο» που είχε πει το 1962 ο Ρίτσαρντ Μπάρτον στην Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση.

«Παιδιά, αν έπαιρνα ένα ευρώ κάθε φορά που μου λέγανε “έχεις ωραίο πρόσωπο αλλά είσαι τσουπωτούλα”, θα ήμουν δισεκατομμυριούχος. Γιατί σας κάνει εντύπωση; Πάρα πολλοί άνθρωποι στο παρελθόν μου το έχουν σχολιάσει αυτό. Άσε το πόσες φορές έχω ακούσει ότι το “κοντινό” μου είναι πολύ ωραίο» είπε η Δανάη Μπάρκα, με τη Δέσποινα Καμπούρη να μένει έκπληκτη: «Δανάη, αλήθεια το λες τώρα αυτό;».

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Δεν μου το είπαν έτσι ακριβώς, αλλά πάρα πολλοί άνθρωποι μου έχουν σχολιάσει στο παρελθόν κάτι αντίστοιχο, ότι “τι πρόσωπο είναι αυτό, τι μάτια είναι αυτά ωραία, αλλά είσαι λίγο τσουπωτούλα, αλλά ωραίο πρόσωπο”».

Στη συνέχεια, η Δέσποινα Καμπούρη αναρωτήθηκε πώς μια γυναίκα που ακούει μια τέτοια φράση μπορεί να προχωρήσει σε σχέση με τον άνθρωπο που της την είπε.

«Ίσως είναι η επιβεβαίωση ότι, “τον κατάφερα”» είπε η Δανάη Μπάρκα.