Ποιος «κάρφωσε» τους «Ρεμπέτες» στον Ιούλιο; Όλα τα στοιχεία δείχνουν προς τον Σπύρο και αυτό θα προκαλέσει εντάσεις και αναταραχή μέσα στη φυλακή. Ο αρχιφύλακας Ζιζί, σε ρόλο διπλού πράκτορα, κλείνει συμφωνία με τον Ιούλιο για τη μεταφορά του Σπύρου στο κελί του. Την ίδια ώρα, η Άννα Ρούσου ζητάει τη βοήθεια του ξαδέλφου της, Κίμωνα Βασιλείου, ώστε να πείσει τον Πάρλα να εντάξει το πρόγραμμα «Στα σύρματα» στο ίδρυμα.

Ανατροπές, ξεκαρδιστικές ατάκες και ευτράπελες καταστάσεις μπλέκουν αρμονικά στο τέταρτο επεισόδιο της ξεκαρδιστικής κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023, στις 21:45.

Στα Σύρματα: Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο

Οι «Ρεμπέτες» διεξάγουν έρευνες, ώστε να ανακαλύψουν το άτομο που τους «κάρφωσε» στον Ιούλιο. Όλα τα στοιχεία δείχνουν προς τον Σπύρο και αυτό θα φέρει εντάσεις μέσα στην κομπανία των «Ρεμπετών». Ο αρχιφύλακας Ζιζί, σε ρόλο διπλού πράκτορα, κλείνει συμφωνία με τον Ιούλιο για τη μεταφορά του Σπύρου στο κελί του. Σε αντάλλαγμα, ζητάει από τον Ιούλιο να του δώσει πληροφορίες της πτέρυγας, ώστε να αποκτήσει την εύνοια του διευθυντή Πάρλα. Την ίδια ώρα, η Άννα Ρούσου ζητάει τη βοήθεια του ξαδέλφου της, Κίμωνα Βασιλείου, ώστε να καταφέρει να πείσει τον Πάρλα να εντάξει το πρόγραμμα «Στα σύρματα» στο ίδρυμα. Τέλος, η είσοδος δύο Ρώσων μαστροπών θα αλλάξει τις ισορροπίες μέσα στη  φυλακή.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: