Τίτλοι τέλους για τον Σαμ Ασγκάρι και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο γυμναστής υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον ποπ σταρ την Τετάρτη, λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης του χωρισμού τους. Σύμφωνα με το TMZ, ο Asghari ανέφερε «ασυμβίβαστες διαφορές» και ζητά επίσης από την σταρ να πληρώσει διατροφή αλλά και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Ωστόσο, το περίεργο είναι ότι ανέφερε την ημερομηνία χωρισμού τους στις 28 Ιουλίου, μεταδίδει η Page Six. Πηγές κοντά στο ζευγάρι αποκάλυψαν στο πρακτορείο TMZ ότι τσακώθηκαν άσχημα μετά από μια φήμη απιστίας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Ο Σάμ Ασγκάρι φαίνεται να πίστεψε αυτές τις φήμες ακόμα και αν δεν έχουν επιβεβαιωθεί, με αποτέλεσμα να τσακωθούν άσχημα. «Ήταν θέμα χρόνου για τον Sam να ζητήσει διαζύγιο» αναφέρει πηγή στο TMZ ενώ η ίδια πηγή αποκαλύπτει πως η τραγουδίστρια γινόταν πολλές φορές βίαιη προς τον σύζυγό της.

Ο δικηγόρος του Asghari, Neal Hersh, άφησε επίσης να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να αμφισβητήσει τον γάμο τους, καθώς τα δικαστικά έγγραφα αναφέρουν ότι «δεν έχει ακόμη καθορίσει την πλήρη φύση και την έκταση των χωριστών περιουσιακών στοιχείων και των υποχρεώσεων κάθε μέρους». «Υπάρχουν διάφορα στοιχεία περιουσιακών στοιχείων και χρεών, η πλήρης φύση και έκταση των οποίων είναι άγνωστα στον Σαμ αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

Μια πηγή είπε στο Page Six ότι ο Asghari φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της. Η πηγή τόνισε ότι ο Asghari «επιχειρεί να διαπραγματευτεί παραχωρήσεις πέρα ​​από την συμφωνία τους και απειλεί να δημοσιοποιήσει εξαιρετικά ενοχλητικές πληροφορίες για την τραγουδίστρια, εκτός και αν πληρωθεί».

Ωστόσο, και η ποπ σταρ έρχεται επίσης με τα όπλα” της σε παράταξη, καθώς φέρεται να έχει προσλάβει την διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Laura Wasser. Πάντως, οι φήμες ότι η σχέση του 29χρονου Asghari, και της 41χρονης ποπ σταρ, βρίσκονταν στα… βράχια στροβιλίζονται εδώ και καιρό εν μέσω αναφορών ότι οι δυο τους ζούσαν χωριστά για αρκετό καιρό.