Η 45χρονη σύντροφος του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τίφανι Τσεν, αποκάλυψε ότι υπέστη «επιπλοκές μετά τον τοκετό». Το ζευγάρι υποδέχτηκε την κόρη του στις 6 Απριλίου. Η Τσεν ανέλυσε λεπτομερώς τις επιπλοκές που αντιμετώπισε μετά τον τοκετό στην πρώτη της συνέντευξη μετά την υποδοχή της κόρης της, η οποία θα μεταδοθεί την Παρασκευή.

Η Τσεν δήλωσε στη συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «CBS This Morning» Γκέιλ Κινγκ ότι η μητρότητα δεν ήταν και τόσο ομαλή. Ενώ ο Ντε Νίρο δεν έχει μιλήσει σχετικά με τον ερχομό της κόρης του, αποκάλυψε πρόσφατα ότι τα έξι μεγαλύτερα παιδιά του δεν έχουν γνωρίσει ακόμα το κοριτσάκι του.

Ποια είναι η Τίφανι Τσεν

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εθεάθη για πρώτη με την Τίφανι Τσεν τον Αύγουστο του 2021. Είχε χωρίσει ήδη από τον Νοέμβριο του 2018 από την πρώην του, Γκρέις Χάιταουερ. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί πίσω στο 2015, στα γυρίσματα της ταινίας The Intern, όπου η Τσεν, εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών είχε ενεργό ρόλο. Παρά τις διάφορες ευρωπαϊκές τους διακοπές και τα ραντεβού για δείπνο μεταξύ τους, ούτε ο Ντε Νίρο ούτε ο Τσεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους.

Ως καταξιωμένη επαγγελματίας των πολεμικών τεχνών, η Τσεν έχει κερδίσει πολλές φορές τα εύσημα από τα μέσα ενημέρωσης για τα επιτεύγματά της. Είναι επαγγελματίας πολεμικών τεχνών με ένα «πλούσιο» βιογραφικό, αφού έχει κερδίσει δεκάδες χρυσά μετάλλια και παγκόσμιους τίτλους κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Ο Ντε Νίρο γνώρισε τη δασκάλα του tai chi στα γυρίσματα της ταινίας «The Intern» το 2015.

Λόγω του εντυπωσιακού της υπόβαθρου στις πολεμικές τέχνες, συμπεριλήφθηκε σε ένα καστ αστέρων για την ταινία The Intern, σε έναν ρόλο ευθυγραμμισμένο με τις ικανότητές της. Έτσι, ήρθε η γνωριμία της με τον Ντε Νίρο, με την Τσεν να ενσαρκώνει μια δασκάλα Tai Chi που βοηθάει τον πρωταγωνιστή.
Ήταν όμως έξι χρόνια αργότερα όταν ξέσπασαν οι φήμες περί ειδυλλίου. Αύγουστος 2021, οι δυο τους πιασμένοι χέρι-χέρι, κατεβαίνουν από ένα πολυτελές γιοτ στη νότιο Γαλλία, για να συναντήσουν μια παρέα φίλων. Αργότερα εντοπίστηκαν να φιλιούνται στο σκάφος…