Η ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη είναι γνωστή για το ταλέντο της στην υποκριτική. Η ίδια θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση που σκηνοθετεί ο Γιώργος Κιμούλης και έδωσε μια συνέντευξη, στην οποία αναφέρθηκε στο πώς βιώνει τη συνεργασία της μαζί του.

«Από δέκα χρονών θαυμάζω και αγαπώ τον Γιώργο Κιμούλη. Είναι μια πολύ ευλογημένη στιγμή και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη για αυτό» είπε αρχικά για τον ηθοποιό και σκηνοθέτη η Σοφία Βογιατζάκη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Στην συνέχεια, η ηθοποιός εξέφρασε πιο έντονα τον θαυμασμό της για τον κ. Κιμούλη. Μάλιστα, συγκινημένη, ανέφερε πως «παρακολουθούσα από 10 ετών όλες τους τις παραστάσεις και πολλές φορές την καθεμία. Μεγαλώνοντας κάποια στιγμή ακούω τη λέξη “δέος” και σκεφτόμουν “πώς μπορεί να νιώθει κάποιος που αισθάνεται δέος”. Τώρα στις πρόβες, τον βλέπω και πραγματικά το λέω και συγκινούμαι. Το μυαλό του, η μόρφωσή του, η εκπαίδευσή του, η ταχύτητα της σκέψης του είναι πιο γρήγορη και από φωτός, είναι μαγικό. Είναι ο άνθρωπος που θαύμαζα, θαυμάζω και θα θαυμάζω. Δεν είχα βάλει ποτέ στο μυαλό μου ότι θα μπορούσα να δουλέψω, κάποια στιγμή, με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν τολμούσα».

Για το πώς έτυχε να συνεργαστούν οι δυο τους, η ηθοποιός απάντησε ότι «με πήρε τηλέφωνο να μου κάνει την πρόταση και εγώ γελούσα. Του είπα ότι υπάρχει κίνδυνος να μην μπορώ να αρθρώσω, γιατί εγώ σε αυτή την παράσταση θα τον χαζεύω, θα είμαι σαν θεατής. Υποκλίνεσαι στο ταλέντο σου».

«Ο Γιώργος Κιμούλης δεν κατηγορείται για κάτι, έχουν γίνει κάποιες καταγγελίες και εκείνος έχει κάνει κάποιες αγωγές. Με αυτά ασχολούνται οι δικηγόροι, εμείς δεν έχουμε καμία σχέση. Δεν ασχολείται ο κόσμος με αυτά, ασχολούνται οι εκπομπές και οι δημοσιογράφοι. Η προηγούμενη παράσταση του Γιώργου Κιμούλη ήταν sold out, ποιος ασχολείται; Είναι μεγάλη τιμή μου πολύ μεγάλη η χαρά μου», κατέληξε η Σοφία Βογιατζάκη.