Περήφανη που έφερε στον κόσμο τα παιδιά της, νιώθει η Πέννυ Μπαλτατζή και τόνισε πως είναι δύσκολο να κρατηθούν οι ισορροπίες ανάμεσα στο ζευγάρι όταν υπάρχουν ατυχίες σε μια εγκυμοσύνη. Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του Open, το πρωί της Τρίτης (16/05) και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα.

«Νιώθω περήφανη που κατάφερα να αποκτήσω τα παιδιά μου. Οι ισορροπίες στο ζευγάρι είναι δύσκολο να κρατηθούν όταν υπάρχουν ατυχίες σε μια εγκυμοσύνη» σημείωσε η Πέννυ Μπαλτατζή και στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το σχήμα με την Πέγκυ Ζήνα.

«Δεν θύμωσα καθόλου. Το μόνο που με θύμωσε είναι που κάποιος είπε στην εκπομπή ότι “εντάξει, για να άφησε την δουλειά, προφανώς κι η κοπέλα τα έχει και λυμένα” Δεν τα έχω καθόλου λυμένα τα οικονομικά μου. Ζω από το τραγούδι, από την μουσική. Είναι επιλογή μου και το κάνω από το 1999. Το κάνω με πολλή αγάπη και συνέπεια και δεν σηκώνω και κουβέντα επάνω σε αυτό. Είναι πολύ εύκολο να πετάμε μία κουβέντα για έναν άνθρωπο χωρίς να τον γνωρίζουμε» είπε η Πέννυ Μπαλτατζή για την αποχώρησή της από το σχήμα.

«Είναι πάρα πολύ προσωπικό αυτό και πολύ λεπτό ζήτημα. Δεν μπορούμε να τα ισοπεδώνουμε όλα. Το θεωρώ κι αστείο να μιλάμε ακόμα για αυτό, αλλά επειδή θέλεις να το συζητήσουμε. Δεν με αφορά το πώς φέρεται κάποιος επειδή έτσι έχει μάθει. Με αφορά τι κάνω εγώ, πώς θα σταθώ, πώς θα υπερασπιστώ τον εαυτό μου, πώς θα επιτρέψω και θα αποφασίσω τι αντέχω και τι όχι. Τι θεωρώ καλό ή ανεπίτρεπτο και προσβλητικό. Συζητήθηκε κι ήταν σαν να μιλάνε δύο άνθρωποι άλλη γλώσσα. Είπα ότι ευχαριστώ πολύ, δεν μπορώ να είμαι στην παρέα σας. Ήμουν τόσο ευγενική κι από την δική μου πλευρά δεν ειπώθηκε κάτι ακραίο ή περίεργο. Τους είπα να το σεβαστούν και δεν με αφορά καθόλου. Να είναι καλά οι άνθρωποι να κάνουν τις δουλειές του. Δεν υπάρχει καμία φιλοδοξία ή ματαιοδοξία. Δεν με αφορά τέτοια διαδρομή, μόνο καθαρή διαδρομή στην ζωή μου» σημείωσε η Πέννυ Μπαλτατζή.