Ο τραγουδιστής Γιάννης Βογιατζής έφυγε χτες από τη ζωή, σε ηλικία 81 ετών. Τις τελευταίες ημέρες της ζωής του, ο εκλιπών ήταν στο νοσοκομείο, καθώς έπασχε από νεφρική ανεπάρκεια.

Ο γιός του Γιάννη Βογιατζή, Βασίλης, μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», όπου διηγήθηκε ιστορίες που έζησε με τον πατέρα του, αλλά και για τις τελευταίες στιγμές που ίωσε δίπλα του. «Αισθάνομαι λύπη που έχασα τον πατέρα μου και περηφάνια, γιατί έχει αφήσει πίσω του κάποια ιστορία, τα τραγούδια του, τις ταινίες του», είπε, αρχικά, ο Βασίλης Βογιατζής.

«Οι τελευταίες μου στιγμές μαζί του ήταν πάρα πολύ ωραίες. Συζητήσαμε πολλά πράγματα, τα οποία δεν τα είχαμε συζητήσει τόσα χρόνια, μού άνοιξε την ψυχή του και εγώ τη δική μου. Συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους να μιλάνε στους γονείς τους, να τα λένε όλα. Εγώ άργησα λιγάκι, αλλά ευτυχώς πρόλαβα να τα πω, γιατί πιστεύω ότι αν δεν τα έλεγα, η ψυχή μου θα ήταν πολύ άσχημα. Τώρα είμαι ελεύθερος. Μού ζήτησε συγγνώμη σε ό,τι είχε κάνει λάθος, όπως του ζήτησα και εγώ συγγνώμη. Αυτό είναι μεγάλο πράγμα. Αναπληρώσαμε το χαμένο χρόνο σε ένα μήνα. Αγκαλιαστήκαμε και κλαίγαμε. Ήταν πάρα πολύ ωραία», είπε με δάκρυα στα μάτια.

«Όταν ο πατέρας μου μού είπε ότι είναι περήφανος για εμένα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, μού έδωσε την ευχή του, μου είπε να προσέχω τον εαυτό μου, τη γυναίκα του και τον αδελφό μου και μου είπε να προσπαθώ να είμαι καλός άνθρωπος, γιατί και εκείνος ήταν καλός άνθρωπος», κατέληξε.