Το απόλυτο… ξεμπρόστιασμα στον κολλητό του και τη σύζυγό του έκανε ο πυγμάχος, Τιμ Έλιοτ, ο οποίος μέσα από το Twitter αποκάλυψε τη σχέση που είχαν ακόμη και τη νύχτα του γάμου τους!

Η ιστορία ξεκινά τον Ιούλιο του 2020, όταν ο Έλιοτ παντρεύτηκε την Τζίνα Μαζάνι, επίσης μποξέρ. Κουμπάρος του ήταν ο Κέβιν Γκρουμ, κολλητός φίλος και συνεργάτης του Έλιοτ και όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια και τρίτο πρόσωπο στη σχέση του ζευγαριού.

«Θέλετε να δείτε κάτι αηδιαστικό; Αυτή είναι η “σύζυγός” μου που διαβάζει όρκους στην κόρη μου τη νύχτα του “γάμου” μας. Ο τύπος που κρατάει το μικρόφωνο ήταν ο “φίλος και συνεργάτης μου, η γυναίκα μου με απάτησε με αυτόν τον τύπο το ίδιο βράδυ και είχαν σχέση σε όλο τον “γάμο” μας», έγραψε στο Twitter ο απατημένος Έλιοτ, μαζί με τη φωτογραφία από τον γάμο.

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι, δεν πέρασε καν μαζί την πρώτη νύχτα του γάμου του καθώς ο Έλιοτ πήρε την κόρη του, από τον πρώτο του γάμο, και την επέστρεψε στην μητέρα της που είναι σε άλλη πολιτεία των ΗΠΑ. Έτσι η Μαζάνι και ο Γκρουμ βρήκαν μια ακόμη ευκαιρία…

Για την ιστορία, η Μαζάνι διέγραψε όλα τα social media της μετά τις αποκαλύψεις ενώ ο Έλιοτ συνεχίζει τη ζωή του εργένη…