Μετά τις φήμες που είχαν ακουστεί πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας δεν είναι πλέον ζευγάρι, τα τελευταία δεδομένα έφεραν απαντήσεις. Μετά την επιστροφή του Σχίζα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor All Star, το ζευγάρι δεν κατάφερε να μείνει μαζί.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν ακολουθούνται πλέον στο Instagram, κάτι που δείχνει πως μάλλον ο χωρισμός τους είναι γεγονός. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έχει διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Στην ίδια εκπομπή, αναφέρθηκε πως έχουν εξαφανιστεί τα likes που έχει κάνει ο ένας στις δημοσιεύσεις του άλλου, όπως, επίσης, και τα μεταξύ τους ταγκαρίσματα, κάτι που δείχνει πως ίσως κάποιο από τα δύο μέρη του ζευγαριού έχει μπλοκάρει τον άλλον.

Σε τελευταία του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στάθης Σχίζας δημοσίευσε μια φωτογραφία γράφοντας μια λεζάντα όλο νόημα. Σε αυτή, ο Στάθης Σχίζας γράφει «η ομιλία είναι ασήμι, η σιωπή είναι χρυσός».

Από την άλλη πλευρά, οι πληροφορίες πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι που συζούσε με τον Στάθη Σχίζα και βρήκε δικό της σπίτι επιβεβαιώθηκαν από την εκπομπή «Γειά Σου» με τη Μαρία Μπακοδήμου, όπου αναφέρθηκε πως η μετακόμιση έχει γίνει.