Θεωρήθηκε NSPW: Μη ασφαλής για αστυνομική εργασία. Η αστυνομικός του Κολοράντο που φέρεται να εκδιώχθηκε από την υπηρεσία της λόγω του λογαριασμού της στο OnlyFans, τώρα βγάζει πολύ περισσότερα το μήνα από την καριέρα της στο πορνό. «Μου αρέσει αυτό που κάνω και δεν μετανιώνω καθόλου», είπε η 46χρονη Μελίσα Ουίλιαμς, για την ανορθόδοξη ιστορία της. «Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που έφυγα από την αστυνομία και περνάω καλύτερα από ποτέ».

Η πρώην αστυνομικός της κομητείας του σερίφη Arapahoe ισχυρίζεται ότι βγάζει περισσότερα από 27.000 δολάρια το μήνα πουλώντας σέξι στιγμιότυπα στην πλατφόρμα για ενηλίκους, όπου είναι μια από τις πιο δημοφιλείς δημιουργούς, ανέφερε το Jam Press. Και δεν σταμάτησε εκεί…. Η Williams – γνωστή με το ψευδώνυμό, υπολοχαγός Bella Lexi – έβγαλε επίσης την πρώτη της πορνό ταινία και υπέγραψε το πρώτο της βιβλίο.

Η βετεράνος της αστυνομίας – η οποία φέρεται να αποσύρθηκε από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Arapahoe μετά από περισσότερα από 11 χρόνια εκεί – προφανώς είχε αρχίσει να εμφανίζεται στην πλατφόρμα πορνό τον Μάιο του 2020 ως μέσο για να εμπλουτίσει τη σεξουαλική της ζωή με τον σύζυγό της και επίσης να αποσυμπιεστεί από τη δύσκολη και επικίνδυνη δουλειά της. Η Williams μοιράστηκε κατά κύριο λόγο ακατάλληλα στιγμιότυπα της ίδιας και του συζύγου της, ο οποίος επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος, μεταδίδουν οι New York Post.

«Πολύ από το υλικό που μοιραστήκαμε με τον σύζυγό μου είναι πράγματα που είχαμε τραβήξει στην ιδιωτική μας σεξουαλική ζωή όλα αυτά τα χρόνια», εξήγησε η μητέρα δύο παιδιών, η οποία μοιράζεται συχνά ακατάλληλα στιγμιότυπα στους περισσότερους από 104.000 ακόλουθούς της στο Instagram. Θεώρησε ότι αυτός είναι «διασκεδαστικός τρόπος για να χαλαρώνεις και να είσαι δημιουργικός» όταν δεν έκανε την εξαντλητική δουλειά της.

Η πληθωρική γυναίκα φέρεται να έκανε δουλειές κάτω από τα… σκεπάσματα για 18 μήνες, όταν το αφεντικό της ενημερώθηκε για την δράση της, οπότε της έστειλε μια επίσημη καταγγελία μέσω email. Τότε ήταν που η Γουίλιαμς ανακάλυψε ότι οι συνάδελφοί της κουτσομπόλευαν τις εξωσχολικές δραστηριότητές της — με κάποιους μάλιστα να εγγράφονται στη σελίδα της.

Η αστυνομικός είπε ότι ένιωθε «θυμωμένη και ντροπιασμένη» επειδή η ειδοποίηση ανέφερε ότι οι συνάδελφοί της «είχαν πρόσβαση στον ιδιωτικό μου λογαριασμό για να έχουν πρόσβαση στο ιδιωτικό μου περιεχόμενο, ώστε να μπορέσουν να ερευνήσουν τη συμπεριφορά μου». Ωστόσο, στην πραγματικότητα, ένιωθε ότι στην πραγματικότητα ήθελαν απλώς να τη δουν «γυμνή» με το πρόσχημα της αστυνομικής δουλειάς, προσθέτοντας ότι τα στιγμιότυπα διαδίδονταν στο γραφείο. «Δεν θεώρησα ότι η σελίδα μου στο OnlyFans ήταν θέμα δουλειάς», είπε σχετικά με το skin-quesition.

Η Williams, στη συνέχεια αποχώρησε από την αστυνομία και διαπραγματεύτηκε ένα «πακέτο» αποχώρησης 30.000 δολάρια. Τώρα, φαίνεται ότι η Ουίλιαμς πήρε την απόλυτη εκδίκηση. Όχι μόνο οι θαυμαστές της ενήλικης σταρ πενταπλασιάστηκαν – φέρεται να έβγαζε μόνο 4.000 δολάρια το μήνα όταν παραιτήθηκε – αλλά έκανε το ντεμπούτο της σε ταινία ενηλίκων νωρίτερα φέτος, το οποίο «αγαπήθηκε απόλυτα». «Ήμουν νευρική την πρώτη φορά, αλλά ήταν όλοι τόσο επαγγελματίες και τόσο υπομονετικοί και τόσο ευγενικοί, και πήγε πολύ καλά και εθίστηκα», περιέγραψε η Wiliams. «Ουσιαστικά, το σεξ στην κάμερα είναι απλώς δουλειά» και πρόσθεσε: «Δεν είναι οικείο όπως όταν κάνω σεξ με τον σύζυγό μου, αλλά είναι μια διασκεδαστική εμπειρία να είμαι ηθοποιός και να το κάνω στην κάμερα». Η Γουίλιαμς υποστήριξε μάλιστα ότι οι συνάδελφοί της στο πορνό ήταν πολύ πιο «επαγγελματίες» και με περισσότερο σεβασμό από τους περισσότερους αστυνομικούς με τους οποίους συνεργάστηκε.

Και ενώ η μετάβαση από αστυνομικός σε αστέρας του σεξ μπορεί να φαίνεται σαν ένα κλισέ σενάριο πορνογραφίας φαντασίας από μόνο του, η Williams αποκάλεσε την εργασία στη βιομηχανία ενηλίκων μια «απελευθερωτική και εξαιρετικά» ενδυναμωτική εμπειρία που της επέτρεψε να «εξερευνήσει τη σεξουαλικότητά μου».

Το επερχόμενο βιβλίο της Ουίλιαμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο, φέρεται να επικεντρωθεί στις σχέσεις και τα ραντεβού. «Είμαι ενθουσιασμένη που γίνομαι συγγραφέας τώρα και μπορώ να χρησιμοποιήσω την εμπειρία μου στη δύναμη για να βοηθήσω άλλες γυναίκες», είπε η πρώην αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισε να λαμβάνει μηνύματα από ανθρώπους που αναζητούσαν συμβουλές για σχέση. Τελικά, θέλει «να συνεχίσω να χρησιμοποιώ το υπόβαθρό μου για να βοηθάω τους άλλους». «Ακόμα αισθάνομαι ότι μόλις ξεκινώ τη νέα μου καριέρα και απολαμβάνω όλα τα ταξίδια, τους ανθρώπους και τις διαδικτυακές αλληλεπιδράσεις στην πορεία», είπε η Williams.

Πάντως η πληθωρική ξανθιά γυναίκα, δεν είναι η μόνη αστυνομικός που στράφηκε στο πορνό αφού την έδιωξαν. Τον Ιούνιο του 2021, ένας Αυστραλός αστυνομικός – που απολύθηκε επειδή ρουφούσε ναρκωτικά από το γυμνό σώμα ενός μοντέλου του Playboy – αποκάλυψε ότι ξεκίνησε μια σελίδα OnlyFans με την ίδια γυναίκα.