Το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ έχει πλέον ο παρουσιαστής της ενημερωτικής εκπομπής «Good Morning America» και του αθλητικού προγράμματος «Fox NFL Sunday», πρώην επαγγελματίας παίκτης του αμερικανικού ποδοσφαίρου, Μάικλ Στράχαν.

O Μάικλ Στράχαν έγινε και επίσημα ο πρώτος σταρ της αθλητικής ψυχαγωγίας, στον οποίο αποδόθηκε η συγκεκριμένη τιμητική διάκριση και έλαβε το 2.744ο αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε το πρώτο αστέρι της αθλητικής ψυχαγωγίας για τον Μάικλ Στράχαν» δήλωσε η Άνα Μαρτίνεζ, παραγωγός του οργανισμού Λεωφόρος της Δόξας στο Χόλιγουντ.

«Οι φίλοι του αθλητισμού θα ενθουσιαστούν που θα μπορούν να βλέπουν τις αγαπημένες τους αθλητικές προσωπικότητες που ασχολούνται με την ψυχαγωγία να λαμβάνουν αστέρια. Η εμπειρία του Μάικλ στον αθλητισμό και στις αθλητικές μεταδόσεις τον καθιστά την τέλεια επιλογή για να προστεθεί αστέρι προς τιμήν του στο διάσημο πεζοδρόμιο» πρόσθεσε.

Η Μαρτίνεζ ήταν οικοδέσποινα της τελετής και ο πρώην παίκτης του NFL που έγινε σταρ της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, Τέρι Κρους, μαζί με τη συνιδρύτρια και διευθύνουσα σύμβουλο της SMAC Entertainment, Κόνστανς Σβαρτζ Μορίνι ήταν εκεί για να υποστηρίξουν τον Γκράχαμ.

«Πάντα ήθελα να κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να νιώθουν ότι έχουν σκοπό και αξία» είπε ο Μάικλ Στράχαν ο οποίος στην 15ετη καριέρα του έπαιζε στους New York Giants.

Αναφέρθηκε στους γονείς του, στη μητέρα του, Λουίζ, που παρευρέθηκε στην τελετή και στον αείμνηστο πατέρα του, Τζιν, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για περισσότερα από 60 χρόνια.

Ο Μάικλ Στράχαν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δήλωσε ότι ο πατέρας του τού ενστάλαξε αξίες που προσπαθεί να αντιγράψει στον δικό του ρόλο ως γονιός τεσσάρων παιδιών. Στην τελετή παρευρέθηκαν οι τρεις κόρες του, Τανίτα, Ισαβέλλα και Σοφία, μαζί με τη μητέρα του.

«Έμαθα ότι σε κάθε δουλειά που έχεις, μπορείς να πηγαίνεις και να την απολαμβάνεις» είπε για τη συνεργασία με το Fox NFL Sunday. «Δεν υπήρξε ούτε μία Κυριακή που να προτιμούσα να είμαι κάπου αλλού. Πάντα, πάντα, και το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου» τόνισε.

«Δεν είναι μόνο το όνομά μου στην πλακέτα. Αυτή είναι όλη η οικογένεια Στράχαν» συμπλήρωσε.