Ένας αγρότης από τον Καναδά έχει προκαλέσει χαμό στα social media με τα βίντεο που αναρτά από τη ζωή του σε μια φάρμα όπου καλλιεργεί πατάτες. Χιλιάδες είναι εκείνοι που τον ακολουθούν για να βλέπουν όσα ανεβάζει.

Μάλιστα, τον έχουν χαρακτηρίσει «τον πιο καυτό» αγρότη στον τομέα της… πατάτας. Ο Tyler Heppell – ή Potato Ty, όπως αποκαλεί τον εαυτό του – έχει κάνει πολλούς να παρακολουθούν όσα κάνει στον αγροτικό τομέα.

Ο Heppell αναρτά βίντεο από την καθημερινότητά του και τη δουλειά του στη φάρμα. Το ενδιαφέρον online ξεκίνησε όταν ανάρτησε για «την ημέρα της άσχημης πατάτας», το οποίο αφορά μια κίνηση της φάρμας του να χαρίζει τα προϊόντα που δεν είναι για πούλημα.

Σε ένα βίντεο τον περασμένο μήνα, ο Heppell αποκάλυψε επίσης ότι μάζεψε περίπου 6.400 δολάρια για τοπικές τράπεζες τροφίμων.

Τα βίντεό του, τα οποία ξεκίνησαν στο TikTok τον Ιούνιο, δείχνουν πώς καλλιεργούνται οι πατάτες και τα λαχανικά στη φάρμα του και τη διαδικασία που ακολουθείται, με ορισμένα από αυτά να συγκεντρώνουν εκατομμύρια views.

Είναι η εμφάνιση του Potato Ty’s, πάντως, εκείνη που τους έχει τρελάνει όλους. «Σαν να βγήκε από χριστουγεννιάτικη ταινία», σχολίασε κάποιος. «Χρειάζεσαι σύζυγο αγρότη;», αναρωτήθηκε μια γυναίκα.

«Κολασμένα σέξι», σχολίασε κάποιος στο Instagram.

Προτού ασχοληθεί με τη φάρμα, ο Potato Ty δούλευε στις πωλήσεις, μια δουλειά που έχει χαρακτηρίσει «άδεια και χωρίς σκοπό». «Κάνοντας την αλλαγή από τις πωλήσεις στην αγροτική εργασία ήταν ένα από τα μεγαλύτερα άλματα πίστης μου», είπε στο TikTok, για να προσθέσει ότι βρήκε «την αγάπη και τον σκοπό του».

Κι ενώ δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι σε σχέση, ο ίδιος διστακτικά απάντησε πως «ίσως» είναι single σε κάποιον σχολιαστή…