Μακριά από την Αθήνα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος γεμίζει μπαταρίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία αναμένεται να είναι άκρως δημιουργική, παραγωγική, αλλά και κουραστική.

Ο Ceo της Barking Well προετοιμάζεται ψυχολογικά και σωματικά για τα δύο project που αναμένεται να παρουσιάσει, το ένα, το γνωστό και αγαπημένο J2US, αυτή τη φορά όμως σε version All Star, αλλά και τον νέο μουσικό διαγωνισμό, All Together Now.

Ο Νίκος Κοκλώνης, τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στη Μύκονο, εκεί όπου φιλοξενούσε στο σπίτι του τις κολλητές του, Πηγή Δεβετζή και Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης (2/8) διασκέδασαν στη συναυλία της Άννας Βίσση, ωστόσο το πρωί της Τετάρτης, είχαν κανονίσει ταξίδι – αστραπή.

Από το νησί των ανέμων… πετάχτηκαν σε ένα άλλο νησί! Στην Ίμπιζα! Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο παραγωγός με ένα story που έκανε στο Instagram.

Εκεί θα περάσουν τις επόμενες ημέρες γιορτάζοντας και τα γενέθλια του κολλητού τους.

Με το που το ρολόι έδειξε 12:01 ξημερώματα Τετάρτης (3/8), στο μαγαζί που βρισκόταν η παρέα, εμφανίστηκε μια τούρτα και όλοι ξεκίνησαν να τραγουδούν το γενέθλιο τραγούδι!

Η Κατερίνα ανέβασε βίντεο με τον Νίκο Κοκλώνη να σβήνει τα κεράκια του και να του εύχεται.

Η παρουσιάστρια δεν έμεινε μόνο στο βίντεο, αλλά θέλησε να εκφράσει δημόσια τα αισθήματά της για τον αγαπημένο της φίλο με μία ανάρτησή της στο Instagram.

«Χρονια πολλά φίλε μου @nkoklonis

Να σε χαιρόμαστε!Θέλω να σου ευχηθώ όλη την αγάπη και την ευτυχία του κόσμου …Μ’ αυτή την υπεροχη καρδιά που κουβαλάς σου αξίζουν ΜΟΝΟ τα καλύτερα …. Εισαι ο σύμβουλός μου, το στήριγμά μου, ο φίλος μου και δε θέλω να αλλάξει αυτό ποτέ. Πάντα να ‘σαι ουσιαστικά η νοερά μαζί μου ακόμη κι αν βρισκόμαστε μακριά…

Χαρούμενα 27 αηδόνι μου

Σ αγαπάμε !!!κ είμαστε πολλοί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τα «έσπασαν» στην Άννα Βίσση με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή – Η στιγμή που η τραγουδίστρια του δίνει το μικρόφωνο

Όπως προαναφέρθηκε ο Νίκος Κοκλώνης παρέα με την Κατερίνα Καινούργιου και την Πηγή Δεβετζή ήταν παρόντυες στο Jackie O όπου η τραγουδίστρια έδωσε το βράδυ της Τρίτης (2/8) μια μοναδική συναυλία.

Και φυσικά διασκέδασαν με την ψυχή τους τραγουδώντας τα αξεπέραστα κομμάτια της.

Η Άννα Βίσση έτεινε μάλιστα το μικρόφωνο στον παραγωγό – με τον οποίο έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Και εκείνος άδραξε την ευκαιρία για ένα… καραόκε!

Ανάμεσα στους θαμώνες του γνωστού beach bar της Μυκόνου για να απολαύσουν την αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν η Χριστίνα Παππά, ο Κωνσταντίνος Κοροξενίδης, ο πρώην παίχτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος, ο τραγουδιστής Νικηφόρος καθώς και ο παρουσιαστής του «Mega Star» και Dj Αντώνης Δημητριάδης με τη σύζυγό του.