Στην κάμερα της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» παραχώρησε συνέντευξη ο Δημήτρης Πιατάς και αναφέρθηκε στην απόφαση του να ξυρίσει το κεφάλι του, την στιγμή που ένιωσε άσχημα αλλά και το σύνδρομο της… γάτας που τον διακατέχει.

«Υποχρεώθηκα λόγω του ρόλου μου στην “Άλλη πλευρά της καταιγίδας” να ξυρίσω το κεφάλι μου. Όταν ξύρισα το κεφάλι μου τρόμαξα, το ίδιο και η κόρη μου με την εγγονή μου», είπε αρχικά ο Δημήτρης Πιατάς.

«Είμαι 48 χρόνια ηθοποιός και είμαι 71 ετών. Οι φίλοι μου είναι όλοι συνταξιούχοι σε κάποιο καφενείο, εγώ όμως είμαι ακόμα ενεργός, κάνω ότι κάνει ένας νέος. Αισθανόμουν πανάθλια όταν σε ένα νούμερο έλεγα ποίημα στην Υπουργό Πολιτισμού και είδα τη Μελίνα Μερκούρη στην πρώτη σειρά» πρόσθεσε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Πιατάς ανέφερε: «Θα ήθελα να σταματήσω το θέατρο πριν με σταματήσει το θέατρο. Απαγορεύεται να σε λυπάται ο θεατής. Έχω το σύνδρομο της γάτας. Αν μου συμβεί κάτι, θα εξαφανιστώ. Το κοινό μου είναι γυναίκες, γιατί τους φαίνομαι… γούτσου γούτσου».