Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι και επίσημα, όπως έγινε γνωστό χθες, έπειτα από ανάρτηση της φίλης του μοντέλου, Δήμητρας Αλεξανδράκη.

Οι κάμερες συνάντησαν την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε έξοδό της και σε ερώτηση για την αντίδραση της πρώην συντρόφου του παίκτη του Survivor, η οποία αντέδρασε λέγοντας ότι έπρεπε να σεβαστούν το παιδί που έχει με τον Στάθη Σχίζα, το μοντέλο είπε: «Δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα Χ, Ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην αποκάλυψη της σχέσης της από τη Δήμητρα Αλεξανδράκη. «Αν την πιάσω τη Δήμητρα.. Είναι μια σουσουράδα, μαρτυριάρα. Την ξέρετε τη Δήμητρα, δεν κρατάει τίποτα κρυφό για τον εαυτό της. Το λάθος μου είναι ότι της είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες» είπε χαριτολογώντας.

Τέλος, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου εξήγησε γιατί τόσο καιρό δεν είχε δημοσιοποιήσει τίποτα για την προσωπική της ζωή. «Δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου στο παιχνίδι, στη σχέση μας» ανέφερε.

Survivor: Η ερωτική… εξομόλογηση του Στάθη στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας στο απαιτητικό αγώνισμα επάθλου χθες στο Survivor ο Στάθης Σχίζας είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει μέσω βιντεοκλήσης με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μόλις είδε την αγαπημένη του «έλιωσε».

«Εμένα να δεις πόσο μου έχεις λείψει» αναφώνησε, αμέσως μόλις ξεκίνησε η βιντεοκλήση, ο Στάθης Σχίζας. «Παιδιά, κοιτάξτε! Δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει;» αναρωτήθηκε, στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τους συμπαίκτες του.

«Τους έχω πει τα πάντα, αγάπη μου! Τους έχω πει τα πάντα! Φιλάκια πολλά, σ’ αγαπώ πολύ, σ’ αγαπώ και σένα Βασίλη πολύ. Φιλάκια πολλά! Γυναίκα της ζωής μου, φιλάκια πολλά» σημείωσε, επίσης, ο Στάθης Σχίζας στην αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.