Ο έρωτας κυριαρχεί στο Survivor και πλέον όπως λέει κι ο θυμόσοφος λαός «ο βήχας κι ο έρωτας δεν κρύβονται». Την αρχή για τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης έκανε ο Στάθης Σχίζας. Μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας στο απαιτητικό αγώνισμα επάθλου ο Στάθης Σχίζας είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει μέσω βιντεοκλήσης με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μόλις είδε την αγαπημένη του «έλιωσε».

«Εμένα να δεις πόσο μου έχεις λείψει» αναφώνησε, αμέσως μόλις ξεκίνησε η βιντεοκλήση, ο Στάθης Σχίζας. «Παιδιά, κοιτάξτε! Δεν είναι η πιο όμορφη κοπέλα που υπάρχει;» αναρωτήθηκε, στη συνέχεια, απευθυνόμενος προς τους συμπαίκτες του.

«Τους έχω πει τα πάντα, αγάπη μου! Τους έχω πει τα πάντα! Φιλάκια πολλά, σ’ αγαπώ πολύ, σ’ αγαπώ και σένα Βασίλη πολύ. Φιλάκια πολλά! Γυναίκα της ζωής μου, φιλάκια πολλά» σημείωσε, επίσης, ο Στάθης Σχίζας στην αγαπημένη του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο Σπύρος Μαρτίκας επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Μετά την επιστροφή στην παραλία, ο Σπύρος Μαρτίκας είχε κουβέντα με την Βρισηίδα Ανδριώτου. Εξάλλου ο φαρμακοποιός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και ίσως στο τέλος της βραδιάς να είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Εν όψει αυτού του ενδεχομένου, η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκε τις σκέψεις της με την κάμερα του Survivor και τόνισε πως ξέρει ότι αν φύγει ο Σπύρος εκείνη θα είναι ο «εύκολος στόχος» για τους συμπαίκτες της καθώς θέλουν να την βγάλουν εκτός παιχνιδιού, ενώ τώρα το σκέφτονται δύο φορές πριν της κάνουν κάποια επίθεση.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας, επιβεβαίωσε πως είναι ζευγάρι με τη Βρισηίδα Ανδριώτου ενώ υπογράμμισε πως θα δουν πώς θα πάει η σχέση τους εκτός του reality. «Δεν το κρύβουμε, είμαστε μαζί!» είπε ενθουσιασμένος ο παίκτης.