Οι φήμες πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει σχέση με τον Στάθη Σχίζα ο οποίος αγωνίζεται στους στίβους μάχης του Survivor αυτή την περίοδο, φούντωσαν για τα καλά μόλις έγινε γνωστό πως εκείνος δήλωσε συμμετοχή στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ούτε ο ένας όμως, ούτε η άλλη είχαν επιβεβαιώσει την σχέση τους καθώς ο Στάθης Σχίζας έχει ένα παιδί από προηγούμενη του σχέση και προσπαθεί να το διαφυλάξει.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή, που η σχέση τους επιβεβαιώθηκε και μάλιστα από δυο πλευρές. Την αρχή έκανε, το βράδυ της Τετάρτης (18/05) η καλή φίλη του ζευγαριού, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία θέλησε να στηρίξει τον Στάθη Σχίζα ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor. Έτσι, το μοντέλο δημοσίευσε φωτογραφίες του Στάθη Σχίζα από το Survivor και παρότρυνε τους διαδικτυακούς του φίλους να τον στηρίξουν ώστε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο. Μαζί όμως με την παρότρυνση ήρθε και η αποκάλυψη αφού η Δήμητρα Αλεξανδράκη έγραψε πως ο Στάθης Σχίζας έχει στα πλευρά του τατουάζ με το όνομα της Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και δημοσίευσε και τις σχετικές φωτογραφίες.

Η επιβεβαίωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Και μπορεί η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέχρι χθες να μην είχε επιβεβαιώσει την σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, μετά την ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη άλλαξε στάση. Αφού λοιπόν έκανε repost τη δημοσίευση της Δήμητρας Αλεξανδράκη έγραψε πως την αγαπά γιατί αν δεν βγάλει την είδηση δεν ησυχάζει ενώ στην συνέχεια προχώρησε στη δημοσίευση ορισμένων βίντεο των δυο τους.

Η αντίδραση της μητέρας του παιδιού του

Η μητέρα της κόρης του και πρώην σύντροφός του Στάθη Σχίζα είναι η Άννα Μαρία Κατσαρού η οποία είναι επαγγελματίας γυμνάστρια.

Λίγες ώρες μετά την επιβεβαίωση ότι ο Στάθης Σχίζας είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η μητέρα της κόρης του, αντέδρασε μέσω του προσωπικού της στα social media.

«Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να είναι χωρισμένοι ωστόσο έχουν παιδιά σε ηλικία που και τηλεόραση βλέπουν και έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ! Δυστυχώς δεν σέβεστε την ύπαρξή τους και ανεβάζετε προσωπικές στιγμές τρίτων εν αγνοία τους μάλιστα, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει στην ψυχολογία ενός παιδιού κάτι τέτοιο. Υπάρχουν όρια και υπάρχει και ο σεβασμός στην οικογένεια στην προκειμένη περίπτωση στο παιδί! Μπορείτε να βγάλετε ή να επιβεβαιώσετε μια είδηση, μια σχέση δυο ανθρώπων ή να στηρίξετε έναν άνθρωπο με αξιοπρεπή τρόπο», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Άννα Μαρία Κατσαρού.

Η Άννα Μαρία Κατσαρού επανήλθε με νέο στορι στο οποίο έγραψε πως: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: Να διευκρινίσω παρακαλώ πως το χθεσινό μου ποστ δεν αποτελεί δυσαρέσκεια προς την σχέση δυο ανθρώπων, αντιθέτως είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και σεβαστό. Η θέση μου αφορά τον τρόπο δημοσίευσης από τρίτο πρόσωπο χωρίς την έγκριση του ενός εκ των δυο της σχέσης (καθώς δεν μπορεί να ενημερωθεί) με μια πολύ προσωπική φωτογραφία που κατέβηκε μετά από λίγο. Τα παιδιά χωρισμένων γονιών έχουν ευαίσθητη ψυχολογία χρειάζονται χρόνο διαχείρισης και αποδοχή μιας κατάστασης και απαιτείται να σεβόμαστε πότε πρέπει να κάτι και με ποιον τρόπο φυσικά»