Είναι διάσημοι και λαμπεροί και μαζί κάνουν τον τέλειο συνδυασμό. Οι ποδοσφαιριστές προσελκύουν πάντα τις star του Hollywood.

Ο Cristiano Ronaldo, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο που επέλεξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα στο πλευρό του. Η Irina Shayk προκαλεί το θαυμασμό των ανδρών με κάθε της φωτογράφιση, μαζί με τον αγαπημένο της είναι ένα ακτύπητο δίδυμο.

Η Maria Sharapova τρεις φορές νικήτρια του Grand Slam tennis, είναι αρραβωνιασμένη με τον Sasha Vujacic των Los Angeles Lakers. Ο 26χρονος σταρ του μπάσκετ αμέσως μετά τον τίτλο που πήραν οι Lakers τον Οκτώβρη στο San Diego, ανακοίνωσε στην 23χρονη Ρωσίδα αθλήτρια, πως ένα νέο σπίτι στην Καλιφόρνια την περιμένει για να γιορτάσουν την επέτειο ενός χρόνου σχέσης μετά την συνάντησή τους στο σπίτι ενός φίλου.

Η Kim Kardashian, όπως είναι γνωστό έχει μια μικρή εμμονή με τους παίκτες ποδοσφαίρου. Αλλά δυστυχώς η σχέση της δεν ευδοκίμησε με το αστέρι των NFL, τον Miles Austin. Τα θεμέλια της σχέσης τους όπως φάνηκε, δεν ήταν τόσο ισχυρά που να μπορέσουν να κρατήσουν τους δύο σταρ δεμένους στη σχέση, βάζοντας τέλος λίγο πριν η Kim, φύγει για την Ευρώπη και βλέποντας σαν ένα τεράστιο και αξεπέραστο βουνό την απόσταση.

Ο 25χρονος Matt Kemp των Los Angeles Dodgers σκόραρε στην καρδιά της Rihanna.
Η σχέση τους φαίνεται να είναι πολύ καυτή μιας και ο Matt δεν την αφήνει καθόλου από τα μάτια του. Σκοπεύει μάλιστα να ταξιδέψει μέχρι το Abu Dhabi, όπου η Rihanna, είναι καλεσμένη στο παλάτι των Εμιράτων να τραγουδήσει για τον καινούριο χρόνο. Το ζευγάρι έχει μόλις επιστρέψει από το Μεξικό, όπου φωτογραφήθηκε μέσα σε μια ζεστή μπανιέρα.