Για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για το νέο σόου του Ant1 «Your face sounds familiar» μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια απάντησε και στις φήμες που την θέλουν να παίζει σε μιούζικαλ την επόμενη σεζόν.

«Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν έχω ακόμη κλείσει κάτι και δεν θα ήθελα να το ματιάσουμε. Υπάρχουν ωραία πράγματα υπό συζήτηση αυτήν τη στιγμή, τα οποία πλησιάζουν και σε κάποια όνειρά μου σχετικά με το θέατρο. Αγγίζουν όντως το πεδίο των μιούζικαλ όσα συζητώ και αν εξαιρέσω μία από τις προτάσεις που έχω ήδη δεχτεί, τα υπόλοιπα κινούνται στο ίδιο ύφος. Σύντομα θα πούμε περισσότερα».

Όσο για τον αν παρακολούθησε το νέο σόου του Ant1 και πώς της φάνηκε είπε:

«Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη, επειδή παρακολούθησα μόνο ένα κομμάτι του σόου, μετά την παράστασή μου. Υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί, τον οποίο αγαπώ ιδιαίτερα, ο Θανάσης Αλευράς. Είχα την αγωνία του και ομολογώ πως συγκινήθηκα όταν τον είδα. Όταν λοιπόν είδα τον Θανάση και τον απόλαυσα, μετά χαλάρωσα, γιατί ήξερα και τη δική του αγωνία. Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου νομίζω ότι πλέον εξαργυρώνει την εμπειρία χρόνων που έχει στην τηλεόραση. Μου άρεσε πολύ. Και η επιτροπή ήταν καλή και νομίζω πως θα λυθούν περισσότερο στα επόμενα live».

Τέλος αναφέρθηκε και σε ένα μέλος της επιτροπής, τον Θανάσξ Γεννατά, που δεν έχει εκφραστεί ιδιαίτερα θετικά για την ίδια στο παρελθόν.

«Εντάξει, δεν πειράζει. Θα ήταν αστείο, εξάλλου, να κρίνω με βάση όσα έχουν πει για μένα ή προς αντιστοιχία όσων με έχουν κρίνει».