Κάθε μέρα και νέα στοιχεία στην υπόθεση του διαζυγίου του Tom Cruise και της Katie Holmes βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Katie λίγο πριν χωρίσει τον Tom Cruise μίλησε αρκετές φορές στο τηλέφωνο με την Nicole Kidman. Η 33χρονη ηθοποιός ζήτησε συμβουλές από τη Nicole σε μια προσπάθεια να αποφύγει την ίδια μοίρα με εκείνη, καθώς η Kidman βλέπει σπάνια τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον Tom Cruise. Εκείνη την βοήθησε με μεγάλη χαρά, πίσω από την πλάτη του πρώην της.

Η Katie μετακόμισε με την Suri στη Νέα Υόρκη και μάλιστα πήρε δεύτερο κινητό για να κάνει τις κλήσεις στους δικηγόρους της.

Πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον αναφέρει πως «καθοριστικό ρόλο για την απόφαση που πήρε η Holmes έπαιξε και η φράση της Kidman ότι η ζωή της είναι υπέροχη τώρα και δε μετανιώνει για τίποτα».

Ο Tom χώρισε από τη Nicole Kidman το 2001 μετά από έντεκα χρόνια γάμου. Η σταρ του «Moulin Rouge» ήθελε την κηδεμονία των παιδιών, εκείνα όμως, μόλις ενηλικιώθηκαν αποφάσισαν να μείνουν με τον μπαμπά τους.