Έξαλλος είναι ο Tom Cruise με την εκδοτική εταιρία του National Enquirer την οποία και απειλεί, μέσω του δικηγόρου του, με αγωγή πολλών εκατομμυρίων δολαρίων με αφορμή το νέο τεύχος του το οποίο περιλαμβάνει ρεπορτάζ με λεπτομέρειες για τον πρόσφατο χωρισμό του ηθοποιού από την επίσης ηθοποιό Katie Holmes, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Το έντυπο ανέβασε στην ιστοσελίδα του μια επιστολή από τον δικηγόρο του Κρουζ στο Λος Αντζελες, στην οποία επιτίθεται στην εκδοτική εταιρία American Media Inc για αυτά που αποκαλεί «εμπαθή ψέματα», τα οποία θα προκαλέσουν ζημία «εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων» στον Cruise.

«Όπως προειδοποιηθήκατε εγκαίρως, το τρέχον τεύχος του National Enquirer κάνει πολυάριθμες ψευδείς και δυσφημιστικές εικασίες για τον πελάτη μας Tom Cruise», ξεκινάει η τρισέλιδη επιστολή.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού κυκλοφόρησε την Τετάρτη. Ο Cruise και η Holmes έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας σε όλο τον κόσμο από τότε που εκείνη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, πριν από δύο εβδομάδες, ζητώντας την αποκλειστική κηδεμονία της εξάχρονης κόρης τους Suri. Στις αρχές της εβδομάδας το ζευγάρι κατέληξε σε συμφωνία για το διαζύγιο και την κηδεμονία του παιδιού αλλά απέφυγαν να δώσουν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.