Πιο ανανεωμένη και αδυνατισμένη από ποτέ εμφανίστηκε η ηθοποιός Βασιλική Ανδρίτσου στην εκπομπή «Πρωινό mou». Η ίδια αποκάλυψε πως δεν κάνει δίαιτα απλώς προσέχει το τελευταίο διάστημα τη διατροφή της, ωστόσο τόνισε πως αποφεύγει να ζυγίζεται.

Η αγαπημένη ηθοποιός που φέτος την απολαμβάνουμε στους «Βασιλιάδες» του Mega μίλησε για τον έγγαμο βίο αναφέροντας πως δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή τους ενώ αποκάλυψε πως κουμάντο στο σπίτι κάνει ο άντρας της.

Η άποψη αυτή δημιούργησε ένταση ανάμεσα στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αφού η παρουσιάστρια «την είπε» στον παρουσιαστή που βγαίνει συνέχεια με το Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η Βασιλική Ανδρίτσου είπε επίσης πως δεν έχει σκεφτεί ακόμα την ζωή της με ένα παιδί, αν και θέλουν να κάνουν παιδί.

Μίλησε για την κρίση και πόσο έχει επηρεάσει την ζωή τους, ενώ αναφέρθηκε και για στους «Βασιλιάδες» που ακόμα περιμένουν να ξεκινήσουν γυρίσματα για την επόμενη χρονιά.

Τέλος, επίσης, πως κάποια στιγμή είχε ψωνιστεί , αλλά κράτησε για λίγο, ενώ δήλωσε πως δεν έβγαλε ποτέ της αυτόγραφα αφού δεν αισθάνεται καλλιτέχνης αλλά εργάτης. Όσο για το πώς αξιολογεί τον εαυτό της; «Με άριστα το 10 με βαθμολογώ με 5», είπε η ηθοποιός.