Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και εκεί επιβεβαίωσε μετά από ερώτηση της Ελένης Τσολάκη πως έχει παντρευτεί.

Η παρουσιάστρια εξεπλάγην από την ανακοίνωση και φυσικά αγκάλιασε την καλεσμένη της αφού της ευχήθηκε για το γεγονός.

Το μοντέλο βέβαια ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να δώσει έκταση στο θέμα και σε επόμενη ερώτηση για αν έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες του συζύγου της ανέφερε πως δεν είναι κατάλληλη η στιγμή: «Όταν θέλω και αποφασίσω και είναι θέλημα Θεού, θα ανέβει η φωτογραφία» και έπειτα σχολίασε την τελετή του μυστηρίου: «δεν είχαμε ούτε μπομπονιέρες ούτε τίποτα, πήραμε ευχή». Η Ελένη Τσολάκη επιχείρησε να της εκμαιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες χωρίς αποτέλεσμα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει μια ενεργή παρουσία στα social media και ειδικά στο Instagram όπου τον περασμένο Σεπτέμβριο ανέβασε μια φωτογραφία που βρισκόταν στην αγκαλιά ενός άντρα, του οποίου κάλυψε το πρόσωπο και η λεζάντα έγραφε: «Μία αγαπημένη φωτογραφία από το καλοκαίρι μας. Πλάσμα μου υπέροχο, μοναδικέ μου άνθρωπε, σπάνιο αρσενικό μου! Σε αγαπάω με όλο μου το είναι, δεν με νοιάζει τίποτα αρκεί να με κρατάς στην αγκαλιά σου».