Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή των καλών της φίλων, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννας Τούνη, να ξεκινήσουν συνεδρίες για θεραπεία ζευγαριών. Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν το μοντέλο και επιχειρηματία σε βραδινή έξοδο και εκεί ξεκαθάρισε πως η σχέση της με το ζευγάρι – παρά τις φήμες που κατά καιρούς θέλουν τις δύο γυναίκες τσακωμένες – είναι εξαιρετική και πως γνωρίζει πράγματα, αλλά θεωρεί πως δε χρειάζεται να λέγονται όλα δημόσια. Για την ακρίβεια η Δήμητρα Αλεξανδράκη έμεινε άναυδη όταν της ανέφεραν την εν λόγω δήλωση της Ιωάννας Τούνη.

«Η Ιωάννα Τούνη έχει δηλώσει ότι πηγαίνει για couple therapy με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Έχεις σκεφτεί εσύ ποτέ να κάνεις κάτι αντίστοιχο με τον σύντροφό σου;», ήταν η ερώτηση του ρεπόρτερ.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, αφού «πάγωσε» για περίπου 3 δευτερόλεπτα, απάντησε: «Το δήλωσε; Δεν την προλαβαίνεις αυτή την κοπέλα. Δεν θέλω να αναφερθώ… ούτε ότι το ήξερα, ούτε το τι χρειάζεται το οποιοδήποτε ζευγάρι. Θεωρώ πολύ υγιές το να ζητήσεις βοήθεια άμα τη χρειάζεσαι, αλλά δεν θεωρώ ότι πρέπει να το πεις και δημόσια. Με την Ιωάννα έχουμε μια πολύ δεμένη σχέση, μην προσπαθείτε να βγάλετε κάτι άλλο» τόνισε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Για την ακρίβεια, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στο «Θάρρος ή Αλήθεια» στο κανάλι του Fipster στο Youtube και μίλησε για όλα. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας, η οποία πριν 11 μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα, δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου… και την έλλειψη σεξουαλικής ζωής τους.

«Δεν έχω σεξουαλική ζωή. Το μωρό μέχρι και σήμερα ξυπνάει ανά δύο ώρες, για να πιει γάλα. Αυτό με κάνει κουρασμένη. Τρέχω σαν τον Βέγγο να προλάβω πράγματα, οπότε είμαστε και οι δύο τόσο κομμάτια, που απλά το βράδυ θέλουμε να κοιμηθούμε. Είναι δύσκολο για ένα ζευγάρι να βρει τις ισορροπίες του μετά τον ερχομό ενός μωρού. Μετά τη γέννηση του Πάρη, νιώθω ότι είμαστε και οι δύο πολύ γονείς. Δεν είμαστε πολύ γκόμενοι. Πρέπει να βρούμε τις ισορροπίες μας. Κάνουμε couple therapy. Αν το κάναμε πιο συστηματικά θα βοηθούσε, ούτε για αυτό έχουμε πολύ χρόνο» είπε συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη.