Έντονο πρόβλημα με την εμφάνιση της αντιμετώπισε μια νεαρή γυναίκα, επειδή είχε λεπτά φρύδια, οπότε ξύρισε μέρος του κεφαλιού της για να πάρει τρίχες και ξόδεψε 4.500 ευρώ σε σχετική μεταμόσχευση.

Με βάση τη Mirror, η 29χρονη Siham Cyrine είχε έντονα φρύδια που σχημάτισαν μονόφρυδο και στο σχολείο τη χλεύασαν συνέχεια για αυτό το γεγονός. Στην εφηβεία ξεκίνησε να αφαιρεί με μανία της τρίχες και τελικά αραίωσαν όταν έγινε 20 ετών. Ωστόσο, μετάνιωσε την επιλογή της, όταν ενηλικιώθηκε.

«Μετά την ηλικία των 20 ετών ήθελα έντονα φρύδια, αλλά όχι μόνο δεν αναπτύσσονταν, αλλά μειώνονταν κιόλας. Κάθε φορά που θα πήγαινα κάπου, έπρεπε να τα περιποιούμαι σχεδόν 45 λεπτά, ώστε να αποκτήσουν το σχήμα που ήθελα», είπε χαρακτηριστικά.

Ξεκίνησε λοιπόν, να αναζητάει διάφορες λύσεις, ειδικά στο τομέα του μακιγιάζ, μέχρι που πέτυχε αναρτήσεις στα social media που περιέγραφαν μεταμοσχεύσεις φρυδιών που έκαναν διάσημοι της showbiz.

Έτσι, έψαξε και βρήκε μια κλινική που κάνει τέτοιου είδους επεμβάσεις και συνολικά έδωσε 4.500 ευρώ, ενώ ξύρισε ένα μέρος πίσω στο κεφάλι της, ώστε να τοποθετήσει τις νέες τρίχες στα φρύδια της.

Πλέον, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και οι τρίχες συνεχίζουν να αναπτύσσονται, με την ίδια να δηλώνει ανακουφισμένη και να τονίζει πως η συγκεκριμένη απόφαση «ήταν σημαντική για να ανέβει η αυτοπεποίθηση μου».