Το παρασκήνιο της μεταφοράς του Βασίλη Μπισμπίκη στο νοσοκομείο αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 11/3 η Σταματίνα Τσιμτσιλή τονίζοντας πως η Δέσποινα Βανδή επέμενε να πάνε στο νοσοκομείο. Όπως τόνισε ο ηθοποιός πήγε να υποτιμήσει τις ενοχλήσεις που είχε στο στήθος.

Ειδικότερα η παρουσιάστρια της εκπομπής «Happy Day» είπε: «Εκείνο το πρώτο βράδυ που ο άνθρωπος ένιωσε την ενόχληση ενώ ήταν σπίτι και τον πήγε στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, έτυχε εκεί να είναι ένας δικός μας άνθρωπος και τράβηξε μάλιστα και κάποιες φωτογραφίες, τις οποίες φυσικά δεν θα παίζαμε ποτέ, γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Σε αυτές τις φωτογραφίες η Δέσποινα Βανδή ήταν φανερά αγχωμένη, με αγωνία για τον άνθρωπό της».

Στη συνέχεια αναφερόμενη στην πρώτη αντίδραση του Βασίλη Μπισμπίκη στην αδιαθεσία του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή τόνισε: «Εκείνος αρχικά πήγε να υποτιμήσει και να υποβαθμίσει εκείνο που συνέβη και να πει “είμαι καλά” αλλά εκείνη επέμενε να πάνε να το δούνε και ευτυχώς, γιατί είχαμε την εξέλιξη αυτή».

Παράλληλα αποκάλυψε και ένα παρασκήνιο από το «J2US» λίγο πριν η τραγουδίστρια πάρει τη θέση της στην κριτική επιτροπή. Όπως σημείωσε η παρουσιάστρια, εκείνη την ώρα, ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την ανάρτηση με το δημόσιο “σ’ αγαπώ” στη σύντροφό του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Δέσποινα να ξεσπάσει σε κλάματα από τη συγκίνηση.

«Έγινε χάλια από το make up και ξαναπήγε να βαφτεί» δήλωσε κλείνοντας.