Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας νοσηλεύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης, ύστερα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη, όπως αναφέρουν πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, καθώς ο ηθοποιός υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις.

Οι πρώτο πόνοι στο στήθος του ήρθαν τη Δευτέρα, όταν βρισκόταν στο σπίτι με την τραγουδίστρια. Όταν την ενημέρωσε για την αδιαθεσία του, εκείνη τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως τρεις μέρες μετά την πρώτη επέμβαση έκανε ακόμα μία και πλέον ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καλά στην υγεία του.

Ο ηθοποιός θα παραμείνει στην κλινική τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, για να παρακολουθείται από τους γιατρούς, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή. Βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει, αλλά και στο τηλεοπτικό σόου που συμμετέχει, ως κριτής.