Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» παραχώρησε συνέντευξη ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος. Ο επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων στον Γιάννη Αρμουτίδη για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη ενώ εξήγησε γιατί «ο πολιτισμός ξεκίνησε από τα μπουζούκια».

«Έτσι ακριβώς, ο πολιτισμός ξεκίνησε από τα μπουζούκια. Για να φτάσει κάποιος να πάει στο Μέγαρο Μουσικής ή στο Ηρώδειο, από κάπου ξεκινάει. Αυτοί που είχαν φωνή, δεν είχαν απαιτήσεις στην πίστα», είπε αρχικά ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος είπε στη συνέχεια: «Η Άντζελα είναι ένας απλός και λαϊκός χαρακτήρας που θα πει και μια κουβέντα παραπάνω. Είναι προσιτή, φιλική, δεν κρατάει κακίες, είναι ψυχούλα. Τα έχω μεγαλοποιήσει όλα αυτά με την κόρη της. Όταν ήταν η Όλγα στην εφηβεία, την έφερε στο μαγαζί για να πει κάνα τραγούδι. Της κάναμε πρόβες και ξεκίνησε η κοπελίτσα και τραγουδούσε. Δεν είναι εύκολο πράγμα να έχεις μητέρα την Άντζελα και να θες να γίνεις τραγουδίστρια. Και την Όλγα την αγαπάω, είναι καλό παιδί».