Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τα λάθη που έχει κάνει και απάντησε για όλα όσα την κατηγορούν για τη φοροδιαφυγή στον γάμο της. Η νεόνυμφη ζήτησε συγγνώμη για το «λάθος» που έκανε πάνω στη χαρά της και απάντησε για όσα και σε όσους την κατηγορούν.

«Προσπάθησε κάποιος να κάνει τον γάμο μου εφιάλτη. Θα λάμψει όλη η αλήθεια. Ήταν “καρφωτή”. Ζήτησα συγγνώμη για τις δηλώσεις που έκανα για το κόστος του γάμου μου. Δεν πλήρωσα 50.000 χιλιάδες ευρώ που κόστιζε ο γάμος. Μου έκαναν εκπτώσεις λόγω της αναγνωρισιμότητάς μου. Είναι άσχημο να στέλνουν κάμερες στην εργασία του συζύγου μου. Είχε πάθει σοκ ο Νεκτάριος. Του είπα “έτσι είναι ο χώρος”», είπε αρχικά.

Για τις υποψίες της ανέφερε: «Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει όλη την υπόθεση. Ήταν μια κοπέλα που ζήλεψε όλο αυτό. Είμαι αναμεσά σε 3 κοπέλες που μου είχαν κάνει διάφορα. Δεν ήταν καλεσμένες στον γάμο. Σκέφτομαι 3 κοπέλες ότι μπορεί να με κατήγγειλαν: μια influencer, μία πρώην υπάλληλο μου και μια άλλη κυρία. Δέχθηκα πολλές κλήσεις από νούμερο του εξωτερικού δυο εβδομάδες πριν τον γάμο μου, δεν ήταν τυχαίο».

«Στο παρελθόν είχε γίνει ένας διαπληκτισμός στον χώρο μου και η γυναίκα πήγε και το είπε στα κανάλια. Αγαπώ τη Μέγκι Ντρίο. Δεν την κάλεσα στον γάμο. Άλλη ερώτηση, όσον αφορά στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου», κατέληξε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.