Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση, αναφέρθηκε στον πόλεμο στο Ισραήλ που ξέσπασε μετά από την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς και ήδη έχει προκαλέσει τον θάνατο περισσότερων από 2.500 ατόμων.

Η Κλέλια Ρένεση στο «ποστάρισμά» της αναφέρεται στο γεωπολιτικό «σκάκι», αλλά και στις ταυτόχρονες «εθνοκαθάρσεις», όπως τις χαρακτηρίζει, που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα.

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Όλα τα καταλαβαίνω (χωρίς να τα ενστερνίζομαι). Τα συμφέροντα, τις σκοπιμότητες, το γεωπολιτικό σκάκι…

Αλλά τόσες “εθνοκαθάρσεις” το τελευταίο διάστημα ταυτόχρονα, με βάζουν σε περίεργες σκέψεις .. άνθρωποι ίδιας γλωσσας και κουλτούρας και θρησκείας να μένουν μαντρωμένοι σε γραμμές στον χάρτη, να μην απασχολούν άλλο τους μεγάλους γιατί έχουν σημαντικές δουλειές.

Έτσι είναι πιο εύκολο να επιβάλεις κάτι. τα καινούρια τοπογραφικά στον χάρτη δεν είναι τυχαία μόδα. Είναι τακτοποίηση για έναν πιο στιβαρό έλεγχο της κατάστασης που έρχεται. Μην μπαίνεις καν στον κόπο να ψάχνεις τον θύτη κ το θύμα.

Είμαστε όλοι θύματα της παγκόσμιας εθνοκάθαρσης. Άλλοι θα χάσουν τις ζωές τους, άλλοι τα σπίτια τους, άλλοι τα χνάρια τους, άλλα όλοι μας χάνουμε σταδιακά, μέρα τη μέρα την ελευθερία μας. Και όχι, δεν χρειαζόμαστε χούντα για να το καταλάβουμε. Η πληροφορία ελέγχεται απόλυτα.

Η ενημέρωση επίσης. Καθοδηγούμαστε σε πλήρη πολτοποίηση. Οι πιο ευτυχείς είναι οι “έχω πάρει τα βουνά και δεν μου καίγεται καρφί”.. αλίμονο σε μας που ακόμα μας καίγεται..

Υ.Γ.: Πόση φρίκη ακόμα για να μαζευτούν οι μεγάλοι και να ορίσουν μια λωρίδα γης κ να αναγνωρίσουν ένα κράτος;! Γιατί τόση αδιαφορία; Τί τους προσφέρει το θέαμα άραγε;

Υ.Γ: Καιγόμαστε φίλοι κ φίλες και μας κοιτάμε σε απευθείας μετάδοση τρώγοντας ποπ κορν».