Η Sexyy Red έχει προκαλέσει αίσθηση στη μουσική βιομηχανία των ΗΠΑ. Η 25χρονη ράπερ, όπως και στους στίχους της έτσι και στις συνεντεύξεις της δεν χρησιμοποιεί… φίλτρα και πάντοτε λέει αυτό που σκέφτεται.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η οποία έγινε viral στα social media, αποκάλυψε λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή απαντώντας στην ερώτηση ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει ποτέ οποιοσδήποτε για εκείνη. Η απάντηση ήταν ληστεία.

«Ήταν το πρώτο μου αγόρι. Ήμουν στο λύκειο κι εκείνος ήταν κάπως μεγαλύτερος από εμένα και ήταν του Αγίου Βαλεντίνου», θυμήθηκε η Sexyy Red και συνέχισε με την ιστορία της: «Δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ… Λήστεψε από κάποιον και μού έδωσε τα χρήματα που άρπαξε και μια ζώνη και ήταν τόσο γλυκό. Ήρθε και μου είπε “εδώ, αυτό είναι για σένα”. Κανείς ποτέ δεν είχε κάνει κάτι τέτοιο για μένα. Έκλεψε για μένα…».

Έπειτα πρόσθεσε:«Και ήξερα πως δεν το… είχε μέσα. Οπότε το να ρισκάρει κάποιος τόσο πολύ, μου άρεσε. Ήταν μόνο 13 δολάρια, αλλά ήταν όμορφη χειρονομία, παρόλο που η ζώνη ήταν απομίμηση Gucci».

Η Sexyy Red έχει κάνει… πάταγο στη ραπ σκηνή των ΗΠΑ με εκατομμύρια θεάσεις των βίντεοκλιπ της στο Youtube όπου πάντοτε ξέρει να… προκαλεί με τα λόγια, αλλά και την εμφάνισή της. Μάλιστα, είναι τέτοια η επιτυχία της που ανοίγει τις συναυλίες του σούπερ σταρ της ραπ Drake στο πλαίσιο του «It’s All a Blur Tour».

Έχοντας συνεργαστεί με τη Nicki Minaj και άλλα μεγάλα ονόματα της ραπ σκηνής των ΗΠΑ, πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο mixtape της με τίτλο «Hood Hottest Princess», το οποίο έφτασε μέχρι το νούμερο 17 του Billboard 200 chart μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, χάρις στη μεγάλη επιτυχία της «Pound Town».